Trailerul sezonului 2 din Bridgerton dezvaluie romantismul complicat al lui Anthony si Kate

Trailerul sezonului 2 din Bridgerton dezvaluie romantismul complicat al lui Anthony si Kate

in cadrul unui eveniment special pentru fani organizat pentru Bridgerton super-fanilor pentru a sarbatori Ziua indragostitilor si succesul incontestabil al serialului istoric de succes de pe Netflix, a fost dezvaluit primul trailer al serialului pentru sezonul 2, ca un cadou inainte de premiera de la sfarsitul lunii martie. inca o data, serialul va relata vietile scandaloase ale familiei Bridgerton, doar ca, de data aceasta, serialul se va concentra in jurul cautarii Lordului Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) pentru o sotie potrivita.

La evenimentul global Shondaland au participat Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Simone Ashley (Kate Sharma), Charithra Chandran (Edwina Sharma) si Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), carora li s-a alaturat autoarea romanului serialului, Julia Quinn, si au vorbit despre mostenirea lasata de sezonul 1, despre noile personaje care se alatura in sezonul 2 si despre ce ne asteapta pentru Lady Whistledown.

in trailerul dezvaluit la panel, am primit doze bune din ceea ce am invatat sa asteptam de la Bridgerton in sezonul 2: drama, iubiri fierbinti, farmec de moda veche si o Lady Whistledown mai ascutita si mai confortabila dupa ce identitatea ei a fost dezvaluita la sfarsitul sezonului trecut.

Bridgerton este produs de castigatoarea premiului Emmy Shonda Rhimes (Anatomia lui Grey) si creat de Chris Van Dusen (Scandal). Serialul a avut premiera in 2020 si a devenit rapid cel mai vizionat serial Netflix la momentul respectiv, fiind deja reinnoit pentru sezoanele 3 si 4.

Bridgerton ii mai are in distributie pe Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell , Florence Hunt, Martins Imhangbe , Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker si Julie Andrews ca voce a lui Lady Whistledown. Sezonul 2 are premiera doar pe Netflix pe 25 martie. Vedeti noul teaser mai jos:

si consultati sinopsisul oficial al sezonului 2 aici:

De la Shondaland si de la creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton il urmareste pe Lordul Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate Bridgerton si viconte, in timp ce isi propune sa gaseasca o sotie potrivita. Condus de datoria sa de a mentine numele familiei, cautarea lui Anthony pentru o debutanta care sa corespunda standardelor sale imposibile pare sa aiba sorti de izbanda pana cand Kate (Simone Ashley) si sora ei mai mica Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India. Cand Anthony incepe sa o curteze pe Edwina, Kate descopera adevarata natura a intentiilor sale – o partida de dragoste adevarata nu se afla pe lista lui de prioritati – si decide sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a opri aceasta uniune. Dar, in acest fel, confruntarile verbale dintre Kate si Anthony nu fac decat sa-i apropie si mai mult, complicand situatia de ambele parti. in Grosvenor Square, familia Featherington trebuie sa il intampine pe cel mai nou mostenitor al proprietatii lor, in timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continua sa se descurce cu tonul, pastrand in acelasi timp cel mai profund secret fata de cei mai apropiati oameni.

Sezonul 2 din ‘Bridgerton’: Data de lansare, distributia, intriga, primele imagini si tot ce stim pana acum

Adio Duce de Hastings si bun venit Kate Sharma!

Similar Posts