Trailerul sezonului 2 al Upload vede cum AI-ul din viata de apoi primeste cateva imbunatatiri

Trailerul sezonului 2 al Upload vede cum AI-ul din viata de apoi primeste cateva imbunatatiri

Prime Video a lansat primul trailer pentru sezonul 2 al serialului Upload, comedia sa de situatie futurista dezvoltata de The Office si Parks and Recreation Greg Daniels. Serialul il are ca protagonist pe Robbie Amell in rolul unui barbat caruia i se incarca constiinta intr-o viata de apoi digitala controlata de bani, intr-o distopie capitalista bizara.

Noul trailer ne duce inapoi la punctul in care ne-a lasat primul sezon, dupa ce Ingrid (Allega Edwards), iubita bogata a lui Nathan Brown (Amell), a renuntat la viata ei si si-a incarcat creierul pentru a fi mai aproape de iubitul ei. Desigur, acest lucru complica lucrurile pentru Nathan si ingerul sau, Nora (Andy Allo), care sunt inca atrasi unul de celalalt, dar simt ca ar trebui sa mearga mai departe cu „vietile” lor. Noul trailer arata, de asemenea, modul in care Ingrid se va adapta la viata de apoi si prezinta „prototipurile” pe care va avea ocazia sa le testeze pe viu, care sunt practic niste bebelusi virtuali deformati. si exista, de asemenea, noi evolutii in lumea reala, deoarece oamenii incep sa se intrebe de ce a trai vesnic ar trebui sa fie posibil doar pentru cei bogati, in loc sa fie un drept universal de care ar putea beneficia toata lumea.

incarcati‘s season two trailer pastreaza lucrurile usoare si nu dezvaluie modul in care Nathan si Nora vor rezolva unele dintre situatiile delicate in care au fost implicati in primul sezon al serialului. in sezonul precedent, cei doi au descoperit ca moartea lui Nathan ar putea sa nu fie un accident si ca dezvoltatorul de aplicatii a fost de fapt ucis pentru a proteja investitiile unei mari companii de tehnologie. in plus, Nora era pe fuga de cei care il ucisesera pe Nathan, care ar fi facut orice pentru ca secretele lor sa ramana ascunse. Asadar, inca nu se stie cum se va indeparta serialul de acest pericol imediat si se va intoarce la situatiile bizare din viata de dupa moarte capitalista, dar vom afla in curand, odata ce serialul va avea premiera luna viitoare.

Upload este produs de creatorul Daniels impreuna cu Howard Klein si ii mai are in rolurile principale pe Kevin Bigley in rolul lui Luke, Zainab Johnson in rolul Aleesha, Owen Daniels in rolul lui A.I. Guy, Josh Banday in rolul lui Ivan si Andrea Rosen in rolul lui Lucy.

Primul sezon al serialului incarcati este disponibil chiar acum pe Prime Video, iar sezonul doi va avea premiera pe 11 martie. Vedeti mai jos noul trailer:

Iata Uploadeste sinopsisul oficial:

in Upload in sezonul doi, Nathan se afla la o rascruce de drumuri in viata lui (dupa)… fosta lui iubita, Ingrid, a sosit pe neasteptate la Lakeview in speranta de a-si consolida relatia, dar inima lui inca tanjeste in secret dupa ingerul sau de la serviciul clienti, Nora. intre timp, Nora a iesit din retea si este implicata in grupul rebel anti-tehnologic „The Ludds”. Sezonul al doilea este plin de noi concepte din viitorul apropiat, inclusiv cel mai nou program digital pentru bebelusi in aplicatie de la Lakeview, numit „prototykes”, si alte priviri satirice despre progresele tehnologice si durerile de cap ce vor urma.

Videoclipul recapitulativ al sezonului 1 din „Upload” a fost lansat inainte de premiera sezonului 2

E timpul sa ne intoarcem in viata de apoi capitalista!

Similar Posts