Trailerul sezonului 2 al lui He-Man expune planul terifiant al lui Skeletor de a deveni zeu

Trailerul sezonului 2 al lui He-Man expune planul terifiant al lui Skeletor de a deveni zeu

He-Man si Stapanii Universului Sezonul 2 va avea premiera mondiala pe Netflix pe 3 martie. Mattel a oferit o noua privire de ansamblu asupra viitorului sezon prin publicarea unui nou trailer, a unor imagini cheie si a unor stiri despre distributie.

Cea mai noua iteratie a He-Man si stapanii universului este o fantezie stiintifico-fantastica animata pe calculator care prezinta personaje familiare pe care multe generatii de fani au ajuns sa le iubeasca. Urmeaza un print amnezic, Adam, care, din cauza ispravilor unchiului sau corupt, a fost separat de tatal sau, regele Randor. Dupa ce a devenit membru al Tribului Tigrilor, printul descopera o sabie magica de schimbare a formei care il transforma in supraomul He-Man. Dupa transformarea sa, el si aliatii sai trebuie sa lupte impotriva maleficului Skeletor si a slugilor sale.

in sezonul 2, He-Man si Maestrii Universului trebuie sa tina Puterea din Grayskull departe de Skeletor si de armata sa de soldati hipnotizati, mutand Castelul Grayskull in siguranta regatului ceresc Avion. in timp ce He-Man invata ce inseamna sa conduci, regele Randor trebuie sa adune o rebeliune secreta impotriva lui Skeletor, care a pus acum ochii pe urmatorul sau premiu.

Spectacolul prezinta o distributie vocala talentata: Yuri Lowenthal in rolul lui He-Man/Adam/Tuvar; Stephen Fry in rolul lui Man-E-Faces; David Kaye in rolul lui Cringer/Battle Cat; Grey Griffin in rolul lui Evelyn/Evil-Lyn; Antony Del Rio in rolul lui Duncan/Man-at-Arms; Kimberly Brooks in rolul lui Teela/Eldress/Sorceress; Trevor Devall in rolul lui R’Qazz/Beast Man; Judy Alice Lee in rolul lui Krass/Ram Ma’am; Roger Craig Smith in rolul lui Kronis/Trap-Jaw/Generalul Dolos; Fred Tatasciore in rolul Regelui Randor/Baddrah; Ben Diskin in rolul lui Skeletor/Printul Keldor; Tom Kenny in rolul lui Ork-0/RK Units; Max Mitchell in rolul lui Kitty; Max Stubington in rolul Tanarului Adam; Zeno Robinson in rolul lui Stratos; Dee Bradley Baker in rolul lui Webstor; si Bobcat Goldthwait in rolul lui Gary Libelula.

Fry, Robinson, Baker si Goldthwait sunt cei mai noi actori care s-au alaturat distributiei pentru sezonul 2.

Printre scenaristii serialului se numara Bryan Q. Miller, Peter Binswanger, Amanda Deibert si Lila Scott. Producatorii executivi ai emisiunii sunt Rob David, Frederic Soulie, Adam Bonnett si Christopher Keenan, care au mai lucrat la Masters of the Universe: Apocalipsa. Jeff Matsuda este producator co-executiv. Susan Corbin serveste ca producator, iar Miller este editorul povestii.

Proiectul original al Mattel Masters of the Universe a avut premiera in 1981 si a fost difuzat timp de sapte ani. Povestea pe parcursul serialului s-a invartit in jurul protagonistului principal He-Man si a certurilor sale cu principalul antagonist Skeletor pe planeta Eternia. si-a atras publicul cu amestecul sau de elemente stiintifico-fantastice si fantezie medievala. in urma succesului sau, a generat mai multe figurine de actiune, benzi desenate si jocuri video, precum si o serie derivata numita She-Ra.

Asteptati cu nerabdare sa revedeti inca o data adaptarea Netflix in luna martie a acestui an.

Pana atunci, consultati He-Man si Maestrii Universului Sezonul 2, mai jos:

A fost anuntata data de lansare a sezonului 2 din ‘He-Man si stapanii universului’

Prin puterea lui Grayskull… avem – o – data – de – lansare!

Similar Posts