Trailerul Rise of the Lakers Dynasty dezvaluie distributia

Trailerul Rise of the Lakers Dynasty dezvaluie distributia

Tragand de la linia de trei puncte, se pare ca HBO este pe cale sa o scufunde cu viitorul lor serial, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (Timpul castigator: Ascensiunea dinastiei Lakers). Cu un trailer oficial lansat in sfarsit astazi, teaserul vine alaturi de vestea unei reclame pentru serialul care va fi difuzat in timpul Super Bowl-ului din aceasta duminica. Debutand in direct pe platforma, serialul va fi in centrul terenului pentru premiera sa duminica, 6 martie, de la ora 21:00 – 22:00 ET/PT. Cu un episod pe saptamana, telespectatorii pot, de asemenea, sa urmareasca fiecare episod pe HBO Max.

Bazat pe cartea lui Jeff Pearlman, Showtime: Magic, Kareem, Riley si dinastia Los Angeles Lakers din anii 1980, serialul va urmari ascensiunea proeminentei echipe de baschet in timpul legendarei lor cuceriri a terenului din anii ’80. Timpul castigator se va concentra in jurul barbatilor de la Los Angeles Lakers in timp ce acestia se ocupa de timpul petrecut pe teren, dar si acasa.

Winning Time va include o distributie plina de talente, in care se vor regasi John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke, Adrien Brody, Gaby Hoffmann, Tracy Letts, Jason Segel, Julianne Nicholson, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Sarah Ramos, Molly Gordon, Joey Brooks, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, Jon Young, Rob Morgan si Sally Field.

Cu o prezentare plina de culoare a ceea ce era viata in Los Angeles in anii 1980, avem parte de o prima vizionare a trailerului. Concentrandu-se pe povestea modului in care Jerry Buss (Reilly) a ajuns sa achizitioneze emblematica echipa de baschet, telespectatorii urmaresc cum partenerii si asociatii sai de afaceri incearca sa-l convinga pe bogatas sa renunte la indrazneata achizitie. Vazand oportunitatea de a creste aspectul de performanta al afacerii cu baschet, Buss ii aduce pe talentatul si carismaticul Magic Johnson (Isaiah) si pe Kareem Abdul-Jabbar (Hughes). Aceste alegeri de personal, impreuna cu ideea de a schimba majoretele de la Lakers in dansatoare, nu au facut decat sa impulsioneze si mai mult echipa. in speranta de a obtine succes atat in victorie, cat si in aspectul showbiz, trailerul promite o privire dramatica si comica asupra echipei de baschet in drumul lor spre varf.

La fel de pilduitoare ca si talentul actoricesc pentru noul serial, echipa de productie este, de asemenea, plina de nume cunoscute. Adam McKay va regiza episodul pilot al serialului, iar Max Borenstein va fi Timpul castigator‘s showrunner, co-creator si scenarist, ultimul dintre cei doi Borenstein a fost insotit de Jim Hecht. Rodney Barnes este, de asemenea, scenarist, precum si producator executiv, alaturi de McKay, Borenstein, Hecht, Kevin Messick, Jason Shuman si Scott Stephens.

Vedeti mai jos trailerul oficial si pregatiti-va sa fiti martori Winning Time in toata splendoarea sa atunci cand va avea premiera duminica, 6 martie, la HBO.

Primul trailer „Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” il prezinta pe John C. Reilly in serialul lui Adam McKay

in serial mai apar Sally Field, Jason Segel, Adrien Brody, Gaby Hoffman si multi altii.

Similar Posts