Trailerul Rescued by Ruby dezvaluie cautarea lui Grant Gustins pentru cainele perfect

Trailerul Rescued by Ruby dezvaluie cautarea lui Grant Gustins pentru cainele perfect

Tragand de corzile inimii de pretutindeni, Netflix a lansat un trailer pentru viitorul sau film in care baiatul intalneste un caine, Rescued by Ruby. Sosind pe platforma pe 17 martie, filmul il va avea ca protagonist pe Grant Gustin, pe care fanii DC Universe il vor recunoaste cu siguranta ca personajul titular al serialului CW’s The Flash.

Bazat pe o poveste adevarata, trailerul ii poarta pe spectatori printr-o poveste de neajutorat atat pentru personajul lui Gustin, cat si pentru catelul principal, Ruby. Un politist de stat care spera sa fie repartizat la unitatea K-9, ofiterul Dan (Gustin) cauta peste tot o sansa. Din nefericire pentru el, ofiterul care il supravegheaza nu crede ca Dan este inca pregatit pentru o noua pozitie. O voce din off dezvaluie ca ofiterul sef crede ca lui Dan ii lipseste „calmul si concentrarea” necesare pentru a sta in spatele lesei unei echipe K-9. Desi face presiuni pentru a fi reconsiderat, sperantele lui Dan sunt complet inchise atunci cand i se spune ca fortele de ordine nu dispun de fonduri pentru un nou caine.

Luand lucrurile in propriile maini, Dan se indreapta spre un adapost local in cautarea unui caine pe care sa-l adopte. in curand isi gaseste perechea in Ruby, o catelusa care a fost returnata de sapte ori din cauza caracterului ei turbulent si energic. Un montaj rapid prezinta publicului toate problemele lui Ruby, inclusiv dependenta ei de mestecat, de sapat si dificultatea de a se obisnui cu casa. Din fericire pentru Ruby, Dan este hotarat sa o ia cu el in ascensiunea sa spre varf. Prin nenumarate ore de dresaj si o rabdare nesfarsita, Dan o invata pe Ruby cum sa fie un caine de familie, dar si un partener de aplicare a legii. si, ca in majoritatea filmelor cu tematica canina, se pare ca Ruby il va invata si pe Dan cateva lucruri.

Alaturi de Gustin joaca Tom McBeath, Brad Mann, Scott Wolf, Kaylah Zander, Camille Sullivan si Sharon Taylor. Katt Shea a regizat acest lungmetraj, care a fost scris de Karen Janszen.

Desi filmele pe baza de canini ne lasa de obicei in balti de lacrimi, speram ca Rescued by Ruby va face acest lucru din alte motive. O lupta pentru rascumparare atat a lui Ruby, cat si a lui Dan, povestea va fi o privire asupra descoperirii de sine, a puterii, a determinarii si a sperantei.

Salvata de Ruby are premiera pe Netflix pe 17 martie. Vedeti mai jos noul trailer:

si iata si sinopsisul filmului:

Politistul de stat Dan (Grant Gustin) viseaza sa se alature echipei de cautare si salvare K-9, dar nimeni nu-i ofera aceasta sansa. Cainele din adapost Ruby viseaza sa aiba un camin, dar nu mai are nicio speranta. Cand soarta ii aduce impreuna pe Dan si Ruby, legatura lor de nezdruncinat este cea care ii ajuta sa faca fata celei mai grele provocari de pana acum. Bazat pe o poveste adevarata.

10 filme Netflix pe care sa le astepti cu nerabdare in 2022

De la „The Adam Project” la continuarea „Knives Out”, Netflix are 86 de filme in premiera in acest an.

Similar Posts