Trailerul "Rescue Rangers" prezinta o calatorie salbatica

Trailerul „Rescue Rangers” prezinta o calatorie salbatica

x

Primul trailer pentru viitorul serial Disney Plus Chip ‘n Dale: Rescue Rangers este aici – si probabil ca nu este ceea ce va asteptati. Viitorul reboot al desenului animat cu acelasi nume de la sfarsitul anilor 1980 nu doar ca ii aduce inapoi pe veveritele care rezolva crime pentru aventuri mai simple, ci ia o directie meta neasteptata, plina de cameo-uri, oua de Paste si crossover-uri.

Acest hibrid live-action/animare se desfasoara la 30 de ani dupa ce originalul Rescue Rangers si le prezinta pe vedetele titulare – acum dublate de John Mulaney si Andy Samberg – ca fiind niste ratati. Imaturul Dale (Mulaney) a suferit chiar si o „operatie CGI” – care se pare ca este un fel de lifting facial pentru un desen animat – in timp ce practicul Chip (Samberg) a devenit agent de asigurari. Cu toate acestea, cei doi trebuie sa se uneasca atunci cand un fost coleg dispare. Avand in vedere absenta ei din trailer, banuim ca este vorba de Gadget, un personaj din serialul OG.

Disney a lansat si primul poster pentru film, pe care il puteti prinde prin intermediul tweet-ului de mai jos:

Abordarea constienta de sine a filmului, ca sa nu mai vorbim de amplasarea unei lumi live-action locuita de personaje de desene animate, are o mare datorie fata de filmul din 1988 Who Framed Roger Rabbit, asa ca este placut sa il vedem pe putinul Roger insusi aparand pentru o secunda aici. Seth Rogen apare, de asemenea, in rolul lui Bob, un personaj din epoca anilor ’50 a animatiei realiste uncanny valley (ganditi-va la Polar Express). si fiti atenti la cameo-urile lui Scrooge McDuck, Aladdin si, stati putin, este un Pisici la Cats?

Din distributie mai fac parte Will Arnett, Eric Bana, Keegan-Michael Key, J.K. Simmons si Kiki Layne. Tress MacNeille si Corey Burton, care au fost implicati in serialul de desene animate, sunt la fel de bine enumerati printre vocile din distributie. Chip ‘n Dale: Rangerii salvatori urmeaza sa fie lansat pe Disney Plus la nivel global in aceasta primavara, pe 20 mai. intre timp, toate cele 65 de episoade ale serialului original pot fi gasite pe serviciul de streaming.

Similar Posts