Trailerul Povestea lui Larry David dezvaluie mostenirea unui simbol al comediei

Trailerul Povestea lui Larry David dezvaluie mostenirea unui simbol al comediei

HBO tocmai a lansat trailerul oficial al filmului The Larry David Story, viitorul lor documentar despre Curb Your Enthusiasm star. Proiectul se va axa pe David stand de vorba cu regizorul Larry Charles pentru a discuta despre copilaria sa, cariera sa si chiar despre gandurile sale despre metafizica, documentarul fiind impartit in doua parti. Ambele parti vor fi difuzate pe HBO pe 1 martie si vor putea fi urmarite si pe HBO Max.

Trailerul este sonorizat de David discutand despre viata sa, deschizandu-se cu o fotografie cu el in copilarie, sub o voce din off care explica faptul ca nu s-a considerat niciodata foarte amuzant. Trailerul ofera publicului o imagine a ceea ce se asteapta de la documentar, aratand franturi din conversatia plina de culoare dintre Charles si David, care se intampla sa fie prieteni vechi. Pe masura ce trailerul avanseaza, David vorbeste despre cum a cazut in comedie, despre mama sa si despre cat de diferit este personajul sau pe Curb Your Enthusiasm este diferita de ceea ce este in viata reala.

David s-a facut cunoscut initial ca si co-creator si scenarist al megahitului sitcom al NBC Seinfeldcare a fost difuzat timp de noua sezoane, din 1989 pana in 1998. Dupa ce a lansat o emisiune speciala de o ora cu acelasi nume pe HBO in 1999, David a lansat primul sezon al serialului Curb Your Enthusiasm, un serial de comedie de mare succes care tocmai a difuzat cel de-al unsprezecelea sezon la sfarsitul anului trecut. in serial, David joaca o versiune fictiva si temperamentala a lui insusi, care se cearta cu aproape toata lumea pe care o intalneste. Charles, care este, de asemenea, producator executiv in Povestea lui Larry David, a fost scenarist la Seinfeld, unde l-a intalnit pe David.

Povestea lui Larry David are premiera la HBO si HBO Max pe 1 martie. Vedeti trailerul de mai jos:

si consultati sinopsisul oficial al documentarului:

„Timp de peste trei decenii, premiatul producator/scriitor/comediant Larry David a fost unul dintre talentele definitorii ale televiziunii. Acum, acest documentar perspicace in doua parti il gaseste pe barbatul de 74 de ani stand de vorba cu prietenul/regizorul Larry Charles pentru a arunca o privire in spatele cortinei proverbiale, in timp ce David devine sincer in legatura cu momentele sale personale si profesionale, de la inceputurile sale umile, ca un pusti amuzant din Brooklyn, pana la a deveni mizantropul preferat al Americii. intre reflectiile despre drumul sau accidentat spre succes – si serialele de succes „Seinfeld” si „Curb Your Enthusiasm” – David isi impartaseste gandurile despre orice, de la metafizica la paternitate. Genuin, hilar si revelator, THE LARRY DAVID STORY arunca o noua lumina asupra infamului cinic care ramane o voce singulara in comedia de astazi.”

Serialul TV ‘The Last of Us’ nu va avea premiera in 2022, confirma HBO

Nu este sfarsitul lumii, nu-i asa?

Similar Posts