Trailerul Outsiders amesteca rapirea extraterestra cu un comentariu social

Trailerul Outsiders amesteca rapirea extraterestra cu un comentariu social

Trailerul pentru Outsiders este aici, iar Collider poate debuta in exclusivitate aspectul viitorului thriller SF al Vertical Entertainment despre rapirile extraterestre si rasismul din America. Filmul urmareste un adolescent de culoare care trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia si sa demonteze o infiltrare extraterestra dupa ce este acuzat ca este responsabil de disparitia unui alt elev de liceu.

Trailerul ne face cunostinta cu Jaylen Brown (Skylan Brooks), un adolescent care incearca sa se adapteze la viata dintr-un orasel in care este unul dintre putinii oameni de culoare din jur. Oamenii din oras il privesc pe baiat de la distanta cu ochi judecatori, incapabili sa ascunda cat de nedorita este prezenta lui. Ca si cum rasismul cotidian nu ar fi fost suficient pentru a-l impiedica pe Jaylen sa aiba o viata normala, tanarul este martor si la rapirea fetei pe care o place, Amira (Clark Backo), care dispare complet dupa ce o lumina stralucitoare apare din ceruri.

inca zdruncinat de evenimentele bizare ale rapirii Amira, Jaylen trebuie sa gaseasca puterea de a cerceta alte rapoarte de disparitie din micul oras si de a-si reabilita numele. Asta pentru ca ofiterii de politie sunt nerabdatori sa arunce vina pe Jayden, un barbat de culoare pe care nu-l pot vedea decat ca pe un infractor. Outsiders‘ promite ca filmul nu se va abtine sa exploreze modul in care fortele de politie inca reproduc rasismul in arestarile lor, oferind in acelasi timp o amenintare horror clasica cu care Jayden trebuie sa se confrunte.

Outsiders o are in distributie si pe Rutina Wesley (True Blood, Queen Sugar), Taryn Manning (Orange Is the New Black), Shane West (Salem, Gotham), si comediantul Bill Engvall (Catching Faith). Filmul marcheaza debutul regizoral al lui Delmar Washington, cu un scenariu scris de Tucker Morgan. Outsiders a fost produs de Eric B. Fleischman de la Defiant Studios si Maurice Fadida de la Kodiak Pictures. Printre producatorii executivi se numara Jan McAdoo, Sylvain Gehler, Victor Shapiro si Raphael Swann.

Vorbind despre Outsiders‘, Washington a subliniat cat de recunoscator se simte ca debutul sau regizoral a putut ajunge la un public mai larg si a putut raspandi un mesaj important despre rasism. in cuvintele lui Washington:

„Sper ca Outsiders va inspira publicul sa extinda dialogul cu privire la tensiunile rasiale din America si la modul in care, impreuna, putem sa ne unim pe un teren comun. in calitate de regizor, sunt mai mult decat recunoscator ca pot patronea cu Vertical pentru a aduce acest film in fata maselor.”

Rich Goldberg, partener la Vertical Entertainment, a comentat si el viitoarea lansare, spunand

„Mai mult decat un simplu thriller SF, Outsiders arata cum sunt testate legaturile de familie si prietenie atunci cand se intampla ceva de neconceput si nu mai ai unde sa fugi. Interpretarile incarcate de emotie ale intregii distributii sunt ceea ce ne-a atras initial la aceasta poveste si cu siguranta ii vor tine pe spectatori cu sufletul la gura de nerabdare.”

Outsiders va fi lansat in cinematografe si pe VOD pe 11 martie. Vedeti mai jos noul trailer.

Iata si sinopsisul oficial al filmului Outsiders:

Cand Jaylen Brown, un elev de liceu, se trezeste sub suspiciune dupa ce colegul sau de clasa dispare in timpul unei petreceri, prejudecatile incep rapid sa fiarba la suprafata micului sau oras din sudul tarii, pe masura ce toate degetele arata spre el. Lucrand contra cronometru pentru a-si reabilita propriul nume, el incepe sa descalceasca o retea uriasa de secrete care toate indica faptul ca sunt in joc forte din alte lumi.

Teaserul „Wendell & Wild” prezinta protagonistul punk rock al filmului de animatie al lui Jordan Peele si Henry Selick

Filmul in stop motion va fi realizat cu talentele vocale ale lui Jordan Peele si Keegan-Michael Key

Similar Posts