Trailerul Nintendo Switch Sports aduce inapoi jocul preferat de fani

Trailerul Nintendo Switch Sports aduce inapoi jocul preferat de fani

Gigantul jocurilor video Nintendo lanseaza o continuare mult asteptata a unuia dintre cele mai mari succese de pe Wii, Wii Sports. Intitulat Nintendo Switch Sports pentru cea mai noua consola a sa, jocul va vedea revenirea activitatilor preferate de fani, alaturi de noi provocari de care se vor bucura jucatorii. Vestea despre joc a aparut in timpul Nintendo Direct, o prezentare online in care compania impartaseste informatii despre jocurile noi si cele existente.

Sporturi populare precum tenisul, bowlingul se vor intoarce, iar noile sporturi fotbal, badminton si volei vor debuta odata cu lansarea initiala a jocului. Chambara, denumita in limba engleza „swordplay” in Wii Sports Resort, se intoarce, de asemenea,. Doua actualizari gratuite sunt programate pentru primavara si toamna, iar in ultima actualizare se va adauga golful. Dupa cum arata trailerul, o noua versiune, mai stilizata, a Miis va fi disponibila si pentru gameri.

La fel ca telecomenzile Wii, jucatorii isi vor folosi joy-cons pentru a controla diferitele echipamente sportive cu ajutorul miscarilor incheieturii mainii. De asemenea, similar cu predecesorul sau, Nintendo Switch Sports va permite mai multi jucatori pe consola prin utilizarea joy-cons. Jucatorii care au ales sa cumpere versiunea fizica a jocului vor avea acces la un accesoriu curea pentru picioare. Acesta le permite sa ataseze joy-con-ul la picioare si sa joace un mod de lovituri de fotbal cu miscari de suturi. Cu toate acestea, la prima actualizare gratuita a jocului, accesoriul curea pentru picioare va functiona pentru toate meciurile de fotbal. Acest accesoriu curea pentru picioare a fost disponibil anterior pentru jucatorii care au achizitionat o versiune fizica a jocului Nintendo’s Ring Fit Adventure.

Nintendo Switch Sports urmeaza sa fie lansat pe 29 aprilie 2022. Daca doriti sa aruncati o privire de ansamblu asupra viitorului joc, Nintendo planuieste un test de joc online pentru a evalua jucabilitatea si aspectele tehnice ale jocului. Acest test de joc va fi deschis intre 18 si 20 februarie pentru oricine are un abonament activ la Nintendo Switch Online, iar inscrierile se vor deschide pe 15 februarie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Nintendo. Puteti sa vedeti trailerul pentru Nintendo Switch Sports mai jos:

Box Office-ul „Death on the Nile” trece de „Marry Me” pentru 12,8 milioane de dolari in prima vineri, in surdina

Noua adaptare a lui Kenneth Branagh pentru Agatha Christie a avut un debut la mai putin de jumatate din cat a avut ‘Murder on the Orient Express’ in 2017.

Similar Posts