Trailerul Moon Knight ofera o noua privire asupra haosului din Oscar Isaac

Trailerul Moon Knight ofera o noua privire asupra haosului din Oscar Isaac

Disney+ tocmai a lansat un nou trailer pentru Moon Knight, si se pare ca Universul Cinematografic Marvel este pregatit sa devina mai sangeros. Cu Oscar Isaac in rolul eroului titular, serialul urmareste un erou tulburat care se confrunta cu o tulburare disociativa de identitate (DID) in timp ce se lupta cu baietii rai in timpul noptii.

Noile imagini redau acelasi aspect intunecat al primului trailer al seriei. Asadar, spre deosebire de alte productii MCU, care de obicei tind sa se concentreze pe latura mai amuzanta a supereroilor, Moon Knight pare a fi un serial cu picioarele pe pamant, care nu se va tine de cuvant in timp ce adapteaza povestea unuia dintre cei mai violenti supereroi Marvel. Trailerul ne prezinta din nou pe Marc Spector, interpretat de Isaac, un fost puscas marin american care primeste abilitati supranaturale de la zeul egiptean al lunii Khonshu. imbibat cu puterea sa divina, Marc devine super-eroul Moon Knight, luptand impotriva amenintarilor supranaturale in timp ce luna straluceste pe cerul noptii. Viata de supererou nu il trateaza insa foarte bine pe Marc, care se lupta si cu niste demoni interiori provocati de tulburarea sa de identitate disociativa. Desi este inca prea devreme pentru a sti ce anume Moon Knight le rezerva fanilor, se pare ca previziunile timpurii au fost corecte, iar serialul ar putea ajuta MCU sa ofere un continut mai matur pe Disney+.

Noul trailer ii ofera, de asemenea, ceva mai mult timp pe ecran doctorului Arthur Harrow, interpretat de Ethan Hawke, care se pare ca va fi principalul personaj negativ al serialului. in timp ce Dr. Harrow este un personaj minor in benzile desenate, personajul negativ primeste un upgrade pentru serial, deoarece se pare ca el controleaza un cult cu zeci de adepti. Desigur, acest lucru ar putea insemna, de asemenea, ca Disney+ ii pacaleste pe fani, iar Ethan va juca de fapt un personaj negativ mai important, cum ar fi Regele Soare. Vom afla in curand, avand in vedere ca Moon Knight are premiera luna viitoare.

in timp ce MCU nu este strain de magie, Moon Knight poate deschide o lume cu totul noua pentru Marvel in cinematografe, deoarece introduce amenintari supranaturale care se simt mai aproape de groaza. in cartile de benzi desenate, Moon Knight a avut intotdeauna o afinitate cu creaturile noptii, prima sa aparitie fiind intr-un numar din 1975 al revistei Werewolf By Night. Asadar, nu este intamplator faptul ca un Werewolf By Night special de Halloween se pare ca este in curs de dezvoltare de catre Marvel, cu Gael GarcГ­a Bernal in rolul principal. De cand Blade al lui Mahershala Ali a aparut in Eternals si va aduce oficial vampirii in MCU cu filmul sau solo, universul Marvel se pregateste sa devina mult mai infricosator.

Isaac s-a dedicat cu adevarat rolului, fiind supus unui antrenament fizic care i-a permis sa faca fata luptelor brutale pe care seria promite sa le prezinte. Nu este de mirare, asadar, ca Isaac spune ca interpretarea lui Marc Spector a fost cel mai provocator rol din viata sa. Descriindu-si experienta cu Moon Knight, Isaac a spus:

„Am gasit atat de mult spatiu pentru a face lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum si pe care fusesem curios si imi doream sa le fac. Abia asteptam sa ajung pe platoul de filmare si a fost cel mai mare volum de munca pe care l-am avut vreodata in cariera mea si cea mai mare provocare; prin cantitatea de lucruri pe care a trebuit sa le facem in opt luni, si chiar si asa, abia asteptam sa ajung pe platou si sa lucrez.”

Moon Knight il are in distributie si pe May Calamawy (Ramy), si actorul francez Gaspard Ulliel. Serialul este regizat de Mohamed Diab si Synchronic Justin Benson si Aaron Moorhead.

Cavalerul Lunii ajunge la Disney+ pe 30 martie. Serialul va avea sase episoade lansate saptamanal, la fel ca si Hawkeye si soimul si Soldatul de Iarna. Vedeti mai jos noul trailer.

‘Moon Knight’: Cine este Khonshu, zeul egiptean care apare in trailer?

Laudati-l pe Dumnezeul Lunii!

Similar Posts