Trailerul lui Alice dezvaluie o drama de razbunare din anii '70 cu Keke Palmer in rolul principal

Trailerul lui Alice dezvaluie o drama de razbunare din anii ’70 cu Keke Palmer in rolul principal

Suntem in 1973 si Alice vrea ca lumea sa stie ca este libera.

A aparut un nou trailer pentru filmul de debut regizoral al lui Krystin Ver Linden Alice, care o pune in centrul atentiei pe vedeta in ascensiune Keke Palmer. Dupa ce a debutat la Sundance 2022, filmul urmareste o femeie inrobita care scapa de proprietarul ei abuziv pe o plantatie din secolul al XIX-lea… doar pentru a descoperi ca anul este de fapt 1973, iar ea a fost mintita cu privire la libertatea ei timp de ani de zile. Filmul este inspirat din relatari reale ale sclavilor din sudul profund si juxtapune trezirea rasiala a anilor 1970 cu sudul antebelic controlat.

in trailer se vede cum Alice a lui Palmer se intersecteaza intre aceste doua realitati diferite. intr-o noapte, ea evadeaza dupa o cearta cu stapanul ei, Paul (Jonny Lee Miller), si, dupa ce scapa din padurile care inconjoara plantatia, se trezeste pe o autostrada. Atunci il intalneste pe Frank (Common), care ii arata lumea pe care nu a cunoscut-o niciodata: o lume in care o femeie de culoare ca ea poate obtine putere si cunostinte in societate, pe care nu si le-ar fi putut imagina niciodata sub conducerea nemiloasa a lui Paul. Cu libertatea si sentimentul de sine nou descoperite, ea porneste sa indrepte o greseala care dureaza de multi ani.

La sfarsitul trailerului, Alice ajunge sa se confrunte cu vechiul ei tortionar, intalnindu-l din nou in propria lui lume inchisa, unde libertatea nu exista inca pentru toata lumea. O vedem cum ii aplica lui Paul acelasi tratament cu care ea si ceilalti sclavi pe care i-a detinut ani de zile, insa, atunci cand este pus in fata acestei noi realitati a libertatii pentru toti, el continua sa invoce mostenirea obosita ca motiv pentru a-si continua proprietatea. Atunci Alice rosteste replica finala puternica, dupa ce se aude o impuscatura: „Eu sunt libertatea.”

Alice este interpretata de Palmer, Miller si Common, iar Gaius Charles, Natasha Yvette Williams si Alicia Witt sunt, de asemenea, foarte prezenti in film. Collider a vorbit anterior cu Palmer, Ver Linden si cu producatorul Peter Lawson despre film si, in acelasi timp, a aflat despre calatoria lui Palmer pentru a deveni actor si despre perioada in care Ver Linden a lucrat sub comanda lui Quentin Tarantino. in cadrul interviului, Palmer si-a exprimat entuziasmul atunci cand a citit initial scenariul datorita modului in care acesta trateaza subiectul greu al sclaviei intr-un mod mult mai putin stors de stomac si deprimant si mai complex si responsabilizant.

Alice ajunge in cinematografe pe 18 martie. Vedeti trailerul de mai jos:

si vedeti si afisul filmului:

Keke Palmer, regizoarea Krystin Ver Linden si producatorul Peter Lawson despre „Alice” si de ce o iubesc pe Pam Grier | Sundance 2022

Ver Linden vorbeste, de asemenea, despre ce a invatat lucrand pentru Quentin Tarantino timp de atatia ani.

Similar Posts