Trailerul Lucy si Desi dezvaluie un documentar despre I Love Lucy de la Amy Poehler

Trailerul Lucy si Desi dezvaluie un documentar despre I Love Lucy de la Amy Poehler

Amazon tocmai a lansat un nou trailer pentru cel mai recent documentar original al sau, Lucy si Desi, regizat de actrita si comedianta multi-hyphenate Amy Poehler.

Filmul, care a avut premiera la Sundance la inceputul acestui an si a primit recenzii foarte bune, se concentreaza pe relatia improbabila – atat pe ecran, cat si in afara acestuia – impartasita de personalitatea TV din epoca de aur Lucille Ball si Desi Arnaz, ambii iubiti in viata reala si I Love Lucy co-staruri ale filmului Lucy Iubire. Filmul examineaza dragostea pe care au avut-o unul pentru celalalt si modul in care relatia lor a dus la Lucy, considerata una dintre cele mai influente emisiuni TV din istoria Hollywood-ului. (Daca ati vazut WandaVision, probabil ca stiti deja ca Lucy a inspirat primele doua episoade.) Va fi lansat pe 4 martie, exclusiv pe Prime Video.

Cuprinde interviuri cu Lucie Arnaz Luckinbill, Bette Midler, Carol Burnett, Laura LaPlaca, Eduardo Machado Charo, Journey Gunderson, Gregg Oppenheimer, David Daniels, Norman Lear si Desi Arnaz Jr.

Vedeti mai jos noul trailer. Lucy & Desi a fost regizat de Amy Poehler, pe baza unui scenariu de Mark Monroe. A fost produs de Michael Rosenberg, Justin Wilkes, Jeanne Elfant Festa, Nigel Sinclair, Poehler si Monroe.

Iata sinopsisul oficial pentru Lucy & Desi:

„De la regizoarea Amy Poehler, Lucy si Desi exploreaza parteneriatul improbabil si mostenirea de durata a unuia dintre cele mai prolifice cupluri de putere din istoria divertismentului. Lucille Ball si Desi Arnaz au riscat totul pentru a fi impreuna. Dragostea lor reciproca a dus la cel mai influent show din istoria televiziunii, I Love Lucy. Desi – un imigrant din Cuba care a pierdut totul in exil, a devenit lider de trupa si, in cele din urma, un producator stralucit si un pionier tehnic. Lucille a venit din nimic si, cu o etica a muncii de neegalat, si-a construit o cariera ca model, corista si, in cele din urma, ca actrita in sistemul de studiouri. si-a gasit chemarea in comedie, mai intai la radio. Cand Lucille a primit in cele din urma oportunitatea de a avea propria emisiune de televiziune, a insistat ca sotul ei din viata reala, Desi, sa fie distribuit in rolul sotului ei. Sfidand sansele, au reinventat mediul, pe ecran si in spatele camerelor de filmat. Fundatia I Love Lucy a fost ruptura si repararea constanta a iubirii neconditionate. Ceea ce Lucy si Desi nu au putut face sa functioneze unul cu celalalt, au oferit restului lumii. Lucy si Desi este o privire patrunzatoare si intima in spatele cortinei acestor doi remarcabili deschizatori de drumuri – cu interviuri cu Lucie Arnaz Luckinbill, Norman Lear, Desi Arnaz Jr, Carol Burnett si Bette Midler.”

Trailerul ‘Nitram’ prezinta interpretarea premiata si tulburatoare a lui Caleb Landry Jones

Bazat pe o poveste reala tragica, filmul are premiera pe 30 martie.

Similar Posts