Trailerul Hustle il prezinta pe Adam Sandler in rolul unui cercetas de baschet in drama sportiva

Trailerul Hustle il prezinta pe Adam Sandler in rolul unui cercetas de baschet in drama sportiva

Astazi, Netflix a lansat primul trailer pentru viitoarea sa drama sportiva cu Adam Sandler si debutantul Juancho Hernangomez, in care joaca Adam Sandler si noul venit Juancho Hernangomez si care este produsa de LeBron James. Hustle va fi lansat pe streamer pe 10 iunie.

Hustle il vede pe Sandler jucand rolul unui scouter profesionist de baschet. Cand descopera un jucator de baschet de strada „unic in viata” (Hernangomez) in Spania, el devine hotarat sa demonstreze ca are ceea ce-i trebuie pentru a ajunge in NBA.

Trailerul arata destul de repede ca fanii ar trebui sa se astepte la Gemete netaiate Sandler si nu Hubie Halloween Sandler. Trailerul prezinta discursul motivational omniprezent in toate filmele sportive. Personajul lui Sandler tine un discurs despre cum personajul lui Hernangomez trebuie sa fie obsedat de baschet si cum nu este suficient sa fii bun la baschet. Discursul fiind intercalat cu o parte din actiunea de baschet pe care ne putem astepta sa o vedem in film.

Hustle este cea mai recenta colaborare dintre Sandler si Netflix, care au format un parteneriat puternic. Nu mai departe de 2020, Sandler a semnat cu Netflix pentru a prelungi un acord initial pe care il aveau cu patru filme. Streamerul a lansat specialul sau de comedie din 2018, aclamat de critica Adam Sandler: 100% Fresh precum si unele dintre filmele sale recente, cum ar fi Hubie Halloween, Murder Mystery, si acum Hustle. De asemenea, Netflix va lansa Murder Mystery 2 precum si Spaceman, o drama stiintifico-fantastica cu Sandler in rolul principal, in urmatorii cativa ani. Doar timpul va spune cat de mult va mai dura parteneriatul lor de succes si ce fel de proiecte performante vor iesi din el.

Alaturi de Sandler si Hernangomez, Hustle ii va avea in distributie pe Queen Latifah, nominalizata la Oscar, Ben Foster, Kenny Smith, Ainhoa Pillet, Raul Castillo, Jordan Elizabeth Hull, Maria Botto, Heidi Gardner si pe Robert Duvall, laureat al premiului Oscar.

Hustle este regizat de Jeremiah Zagar (We the Animals), pe baza unui scenariu de Taylor Materne si Will Fetters. Fetters a fost nominalizat anterior la Oscar pentru ca a co-scris scenariul pentru filmul din 2018 A Star is Born. Materne are experienta in scrierea in lumea baschetului, deoarece a scris pentru jocuri video precum NBA 2K19 si NBA 2K20.

Hustle este produs sub egida Happy Madison Productions, Roth/Kirschenbaum Films si The SpringHill Company. Sandler, James, Allen Covert, Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Zack Roth si Maverick Carter sunt producatori ai filmului. Hustle a fost produs, de asemenea, de Barry Bernardi, Kevin Grady, Spencer Beighley, Jamal Henderson, Taylor Materne, Judit Maull si Dave Meyers.

Urmariti trailerul pentru Hustle mai jos si urmariti-l atunci cand va fi difuzat exclusiv pe Netflix, pe 10 iunie:

Top 10 cele mai populare filme de pe Netflix in acest moment

Aflati ce urmaresc abonatii din SUA in acest moment.

Similar Posts