Trailerul Galactic Starcruiser prezinta o privire in interiorul hotelului

Trailerul Galactic Starcruiser prezinta o privire in interiorul hotelului

Cu doar doua saptamani inainte de Star Wars: Galactic Starcruiser‘s opening, se pare ca toata lumea asteapta cu nerabdare vesti despre experienta imersiva a hotelului. Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, deoarece Disney incearca din nou cu o privire noua asupra hotelului intr-un nou videoclip promotional care detaliaza istoria navei fictive, cu imagini din interiorul hotelului, inclusiv din sala de mese, hol si cabine.

in luna noiembrie, Disney a lansat primul videoclip promotional pentru hotel, in care au jucat The Goldbergs Sean Giambrone si producatorul executiv de Imagineering Ann Morrow Johnson, facand un mic tur pe holurile hotelului, cu o privire asupra optiunilor de divertisment. Videoclipul s-a confruntat imediat cu reactii negative din partea fanilor din cauza lipsei de tematizare sau a lipsei unor elemente notabile. Star Wars personaje notabile din Star Wars. Disney a eliminat rapid videoclipul, dar copiile pot fi gasite cu usurinta pe internet. Strigatele fanilor au fost cu siguranta auzite, deoarece acest nou videoclip ofera imagini reale ale camerelor, activitati de antrenament si informatii mai detaliate despre aparitiile personajelor.

Clipe din statiune se deruleaza peste o conversatie intre Travis Finstein, Walt Disney Imagineer, si Matt Martin, un director de creatie pentru Lucasfilm Franchise Content & Strategy. Cei doi discuta despre crucisatorul stelar Halcyon si despre legatura sa cu filmele si cu proiectul ulterior Star Wars in Disney’s Hollywood Studios. „Cand pasagerii vin la Starcruiser astazi”, afirma Finstein, „vor descoperi un Halcyon care a fost recent restaurat si readus la gloria sa de odinioara”. Martin confirma ca evenimentele din timpul sederii oaspetilor vor avea loc intre Ultimii Jedi si The Rise of Skywalker. El continua sa teaseze aparitia lui Kylo Ren si a lui Rey.

Razboiul Stelelor: Crucisatorul stelar galactic este o experienta hoteliera imersiva care ii transporta pe oaspeti intr-o galaxie foarte, foarte indepartata. in timpul sederii lor, oaspetii se vor implica in antrenamente cu sabie laser si punte, vor experimenta spectacole de lounge de la cantaretii extraterestri si vor vizita Star Wars: Marginea galaxiei (numit si Batuu) in „capsule de lansare” dedicate (sau, asa cum le numesc oamenii de pe Pamant: autobuze). Oaspetii sunt incurajati sa interactioneze cu personalul si cu personajele de la bordul navei si sa descopere secrete ale rebelilor pe parcurs. „in calitate de pasager, poti sa-ti alegi propriul drum.” Martin comenteaza: „Va veti alatura Rezistentei? Te vei alatura Primului Ordin? Esti un ticalos? Tot ce ti-ai putea dori”.

in pregatirea pentru deschiderea din 1 martie, Disney a lansat o serie de benzi desenate bazate pe istoria seculara a navei Halcyon, inclusiv prima sa calatorie pe Batuu si implicarea sa cu mai multe personaje notabile din franciza. Potrivit Imagineers, Razboiul Stelelor: Crucisatorul stelar galactic este urmatorul pas in experientele imersive pentru oaspetii Walt Disney World si o calatorie obligatorie pentru Star Wars pentru fanii de toate varstele.

Puteti viziona mai jos noul trailer promotional al hotelului:

Punctele bune si rele ale traducerii personajelor din desenele animate Star Wars in filme de actiune live

Unele personaje din desene animate se traduc mai bine in live action decat altele.

Similar Posts