Trailerul filmului The Twin dezvaluie dorinta mortala a Teresei Palmers devenita realitate

Trailerul filmului The Twin dezvaluie dorinta mortala a Teresei Palmers devenita realitate

Film de groaza psihologic The Twin, care va fi difuzat exclusiv pe Shudder, tocmai a primit un trailer oficial. Spunand povestea unei familii care si-a pierdut unul dintre gemeni intr-un accident tragic, filmul o urmareste pe Teresa Palmer in rolul unei mame care se straduieste sa tina lucrurile impreuna atunci cand familia ei se muta si fiul ei incepe sa se comporte ciudat. Cu Steven Cree si Barbara Marten in rolurile principale, filmul reprezinta debutul in limba engleza al regizoarei finlandeze Taneli Mustonen.

Noul trailer al filmului The Twin incepe cu Rachel (Palmer) explorandu-si noua resedinta impreuna cu fiul ei mic, Elliot, si gasind o usa mica si ciudata in casa. Cand o femeie mai in varsta o intreaba de ce s-a mutat, Rachel isi aminteste un accident de masina in care celalalt fiu al ei, Nathan, geamanul lui Elliot, si-a pierdut viata. Curand, Elliot incepe sa vorbeasca cu aerul si sa se holbeze la Rachel in timp ce aceasta se afla in pat in miez de noapte. incepe sa devina clar ca ceva nefast invadeaza familia, iar o voce din off poate fi auzita spunand ca altcineva decat spiritul lui Nathan il viziteaza pe Elliot. Pe masura ce trailerul avanseaza, pe ecran apar imagini tulburatoare, inclusiv cineva care isi sparge capul cu o rama de tablou.

Filmul The Twin’s este scris de Mustonen si Aleksi HyvГ¤rinen, care au mai lucrat impreuna de multe ori inainte. HyvГ¤rinen este, de asemenea, producatorul filmului. Filmul a fost implicat in Platforma FrontiГЁres, care este co-gestionata de Festivalul International de Film Fantasia si de Marche du Film al Festivalului de Film de la Cannes. De asemenea, a fost desemnat cel mai bun film de fictiune la Finnish Film Affair si a castigat premiul pentru cel mai bun proiect la BIFAN din Coreea de Sud.

The Twin va fi lansat in cinematografe, la cerere si in format digital pe 6 mai, in aceeasi zi in care va avea premiera pe Shudder. Vedeti trailerul oficial mai jos:

si consultati sinopsisul oficial al filmului aici:

in The Twin, in urma unui tragic accident care a curmat viata unuia dintre gemenii lor, Rachel si sotul Anthony se muta in cealalta parte a lumii impreuna cu fiul lor supravietuitor, in speranta de a-si construi o noua viata. Ceea ce incepe ca o perioada de vindecare in linistea peisajului scandinav ia curand o turnura amenintatoare cand Rachel incepe sa desluseasca adevarul chinuitor despre fiul ei si se confrunta cu fortele rauvoitoare care incearca sa puna stapanire pe el.

Sezonul 2 din ‘Loki’: Justin Benson si Aaron Moorhead vor fi regizori

Duo-ul de regizori Justin Benson si Aaron Moorhead a fost adus pentru a regiza cel de-al doilea sezon al serialului „Loki”.

Similar Posts