Trailerul filmului "The First Lady" pune in lumina reflectoarelor femei puternice din SUA

Trailerul filmului „The First Lady” pune in lumina reflectoarelor femei puternice din SUA

Showtime a dezvaluit trailerul oficial al filmului The First Lady, un viitor serial antologic care reia istoria conducerii americane prin ochii femeii de la Casa Alba. Serialul de 10 episoade va explora momente critice din istoria americana prin ochii unora dintre cele mai importante Prime Doamne, cu Viola Davis in rolul lui Michelle Obama, Michelle Pfeiffer in rolul lui Betty Ford si Gillian Anderson in rolul lui Eleanor Roosevelt.

Trailerul calatoreste in timp pentru a arata lupta Primelor Doamne in timp ce jongleaza cu asteptarile publicului si dorinta lor de a prelua fraiele propriei vieti. in timp ce lumea urmareste actiunile unei Prime Doamne si le foloseste pentru a masura valoarea sotului lor presedinte, aceste femei sunt, de asemenea, fiinte umane cu vise si dorinte. Serialul antologic de la Showtime va explora modul in care fiecare dintre ele a facut fata presiunii de a fi casatorita cu unii dintre cei mai puternici barbati din lume.

Desi fiecare Prima Doamna prezenta in serial a avut un context social diferit pentru a defini ceea ce se asteapta de la o femeie, trailerul subliniaza modul in care Obama, Ford si Roosevelt au trebuit sa lupte pentru a se face auzite si pentru a face ceea ce credeau ca este bine pentru natiune. Asta inseamna ca, desi fiecare Prima Doamna a avut de trecut obstacole unice, toate sunt egale in modul in care au luptat pentru drepturile femeilor si pentru ca au lasat o amprenta in istorie fiind mult mai mult decat sotia unui presedinte.

Prima Doamna il are in distributie si pe Kiefer Sutherland (24) in rolul presedintelui Franklin D. Roosevelt, Aaron Eckhart (Wander) in rolul presedintelui Gerald Ford, Dakota Fanning (The Alienist) in rolul lui Susan Elizabeth Ford, Regina Taylor (I’ll Fly Away) in rolul mamei lui Michelle Obama, Marian Shields Robinson, Lily Rabe (American Horror Story) in rolul Lorenei „Hick” Hickok, si Jayme Lawson (The Batman) in rolul tinerei Michelle Obama. Printre alte vedete invitate se numara O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) in rolul presedintelui Barack Obama, Judy Greer (Kidding) in rolul lui Nancy Howe, Ellen Burstyn (Alice Doesn’t Live Here Anymore) in rolul Sarei Delano Roosevelt, Jackie Earle Haley (Little Children) in rolul lui Louis McHenry Howe, Maria Dizzia (Orange Is The New Black) in rolul lui Lucy Mercer Rutherford, si Kate Mulgrew (The Man Who Fell to Earth) in rolul lui Susan Sher.

Creata de Aaron Cooley, Prima Doamna este produsa de catre Cathy Schulman, producatoarea executiva a serialului (Crash) pentru Welle Entertainment si regizoarea Susanne Bier (The Undoing). Printre ceilalti producatori executivi se numara Davis, Julius Tennon si Andrew Wang de la JuVee Productions, Aaron Cooley, Pavlina Hatoupis, Alyson Feltes, Jeff Gaspin prin Gaspin Media si Brad Kaplan prin Link Entertainment.

Prima doamna are premiera duminica, 17 aprilie, de la ora 21:00 ET/PT, la Showtime. Vedeti mai jos noul trailer.

Iata sinopsisul oficial pentru The First Lady:

The First Lady este o reformulare revelatoare a conducerii americane, povestita prin prisma femeilor din inima Casei Albe. in aripa de est a guvernului, multe dintre cele mai importante decizii de impact si care au schimbat lumea din istorie au fost ascunse vederii, fiind luate de primele doamne ale Americii, carismatice, complexe si dinamice. Serialul va trage cortina peste vietile personale si politice a trei femei unice si enigmatice si a familiilor lor, urmarind calatoria lor la Washington, scufundandu-se in trecutul lor si urmarindu-le dincolo de Casa Alba, in cele mai importante momente ale lor. Prin impletirea unor povesti atat de intime incat parca peretii Casei Albe vorbesc, primul sezon se concentreaza pe vietile pline de lumina ale lui Michelle Obama, Betty Ford si Eleanor Roosevelt.

Netflix achizitioneaza documentarul de la Sundance „Descendant” cu compania Higher Ground a fostului presedinte Obama

Filmul a avut premiera in competitia americana de documentare la Festivalul de film Sundance din 2022.

Similar Posts