Trailerul filmului Our Flag Means Death evidentiaza pericolele pirateriei intre gentlemani

Trailerul filmului Our Flag Means Death evidentiaza pericolele pirateriei intre gentlemani

HBO Max a dezvaluit primul trailer complet pentru filmul lui Taika Waititi Our Flag Means Death, un nou serial de comedie despre aventurile unui nobil transformat in aspirant pirat. Trailerul vine si cu o data de lansare, stabilind data de lansare a serialului pentru luna martie a acestui an.

Trailerul ne face cunostinta cu Stede Bonnet (Rhys Darby), un barbat bogat care viseaza sa porneasca in apele periculoase ale pirateriei. Dornic sa isi lase in urma viata confortabila pentru senzatiile tari ale oceanului, Stede vrea sa isi construiasca o reputatie ca unul dintre cei mai importanti pirati care au traversat cele sapte Mari. Cu toate acestea, exista un mic defect in planul lui Stede: el uraste violenta si vrea sa fie amintit ca un pirat bland si bun.

Visul lui Stede de a deveni pirat devine oarecum realitate atunci cand il intalneste pe legendarul Barba Neagra (Waititi). Dar, spre deosebire de Stede, Barba Neagra este un lider brutal care trezeste frica in inimile dusmanilor si prietenilor deopotriva, terorizand marile. Asadar, desi Stede a avut ocazia de aur de a invata cum sa fie un pirat de la cel mai bun, asta ar putea insemna, de asemenea, sa-si lase morala deoparte. Sau poate ca, asa cum indica trailerul, prezenta lui Stede ar putea ajuta la inmuierea inimii de piatra a lui Barba-Neagra.

O parte din ceea ce face ca Steagul nostru inseamna moarte‘s atat de amuzant este absurditatea situatiei. Cu toate acestea, serialul este de fapt inspirat vag de aventurile reale ale unui nobil din secolul al XVIII-lea care a decis sa devina pirat. Asadar, desi serialul este dispus sa se foloseasca de toate stereotipurile piratilor pentru a ne face sa radem, cel mai impresionant aspect al productiei este faptul ca reia o poveste reala, intr-un mod foarte bizar si exagerat, desigur.

Sezonul de zece episoade din Steagul nostru inseamna moarte vine de la creatorul David Jenkins. Serialul este produs executiv de Waititi, care regizeaza si episodul pilot, alaturi de showrunnerul Jenkins, producatorul Garrett Basch si Dan Halsted. Steagul nostru inseamna moarte‘s ii mai include in distributie pe Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen si Leslie Jones.

Steagul nostru inseamna moarte debuteaza cu trei episoade la HBO Max pe 3 martie. Sezonul continua cu alte trei episoade pe 10 martie, doua episoade pe 17 martie si se incheie cu doua episoade pe 24 martie. Vedeti mai jos noul trailer:

si iata si sinopsisul oficial pentru Steagul nostru inseamna moarte:

Noua comedie unica se bazeaza (foarte) liber pe aventurile reale ale lui Stede Bonnet, un pirat in devenire din secolul al XVIII-lea, interpretat de Rhys Darby. Dupa ce a schimbat viata aparent fermecatoare de gentleman cu cea de bucurestean, Stede devine capitanul vasului pirat Revenge. incercand sa castige respectul echipajului sau potential razvratit, norocul lui Stede se schimba dupa o intalnire fatala cu infamul capitan Barba Neagra, interpretat de Waititi. Stede si echipajul incearca sa isi adune nava si sa supravietuiasca vietii in largul marii.

Cele mai bune 55 de seriale de pe HBO Max in acest moment

Nu este televiziune, ci HBO Max.

Similar Posts