Trailerul filmului No Way Home anunta o lansare la domiciliu

Trailerul filmului No Way Home anunta o lansare la domiciliu

Miercurea aceasta a adus in sfarsit confirmarea oficiala a datei la care fanii Marvel pot primi Spider-Man: No Way Home pe disc si pe suport digital, superproductia supereroului urmand sa fie lansata luna viitoare. Imediat dupa acest anunt, vine acest nou trailer pentru film, care prezinta numeroasele bunatati care vor aparea la lansare, inclusiv filmulete din spatele scenei, secvente si multe altele.

Trailerul, pe care il puteti prinde prin intermediul tweet-ului de mai jos, promite ca lansarea acasa va fi „plina de caracteristici bonus”, inclusiv „peste 80 de minute de distractie din spatele scenei”. Iar 20 de minute din aceasta suma forfetara vor fi dedicate, se pare, mai multor personaje din spiderii lui Tobey Maguire si Andrew Garfield, alias Peter 2 si Peter 3. in plus, fanii pot „descoperi oua de Paste ascunse” si „filmari ilare si filmari de pe platou”.

in acest trailer sunt incluse cateva momente BTS noi si grozave, cum ar fi Jamie Foxx (Electro), Alfred Molina (Doc Ock) si Willem Dafoe (Green Goblin) care se prostesc in costum complet si Tom Holland, Maguire si Garfield care pozeaza pentru fotografii in costumele lor de Spidey. De asemenea, primim cateva fragmente intrigante din interviurile cu distributia si echipa, inclusiv Kevin Feige recunoscand ca a avut emotii cu privire la faptul ca cele doua capete de panza mostenite vor fi de acord sa se intoarca sau nu.

Avand in vedere ca productia acestui film a fost tinuta sub cheie atat de mult timp – Marvel a fost, fara indoiala, mai secretoasa in legatura cu acest film decat Avengers: Endgame – ar trebui sa fie fascinant sa ni se permita, in sfarsit, sa intram in spatele cortinei si sa descoperim cum a fost pus la cale cel mai mare film din 2021. Acesta este un motiv important pentru a apuca No Way Home atunci cand va iesi, desi cealalta este doar pentru a asista la emotiile si emotiile povestii din nou, de la cameo-ul lui Daredevil pana la imaginea finala care dezvaluie noul costum al lui Peter (ambele prezentate in acest trailer).

Prindeti Spider-Man: No Way Home pe suport digital din 22 martie si pe 4K Ultra HD si Blu-Ray din 12 aprilie.

Similar Posts