Trailerul filmului lui Jordan Peele dezvaluie ororile care se ascund in nori

Trailerul filmului lui Jordan Peele dezvaluie ororile care se ascund in nori

Priveste sus si dispera: Universal Pictures tocmai a dezvaluit primul trailer al filmului NOPE, mult-asteptatul film horror al lui Jordan Peele despre un nor ucigas. Trailerul ne ofera o prima privire asupra NOPE, care a fost produs in conditii de secret absolut. si, desi putem arunca in sfarsit o privire la teroarea pe care mintea lui Peele o evoca de data aceasta, vom putea intelege doar mesajul social din spatele lui NOPE odata ce va ajunge in cinematografe, la sfarsitul acestui an.

La fel cum NOPE‘s first footage anticipat, moartea va veni de sus in urmatorul film de groaza al cineastului castigator al premiului Oscar.

in NOPE, Peele a transformat amenintarea norului intr-un nor real, amenintand vietile oamenilor care, aparent, petrec mult timp uitandu-se in sus cu neincredere. Desigur, conceptul unui nor ucigas ar putea fi respins ca fiind prea amuzant pentru a fi intr-un film de groaza. Dar NOPE‘s trailer confirma statura lui Peele ca fiind una dintre cele mai influente voci din horror-ul contemporan, cineastul putand transforma chiar si cele mai ridicole scenarii in ceva care sa ne sperie pana in maduva oaselor.

Peele a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original pentru Get Out, filmul sau de debut. Get Out i-a adus lui Peele si o nominalizare la Oscar pentru Cel mai bun regizor, in timp ce filmul a primit, de asemenea, nominalizari pentru Cel mai bun film si Cel mai bun actor pentru Daniel Kaluuya. Din nefericire, premiile Academiei l-au snobit pe Us, dar asta nu face ca al doilea film al lui Peele sa fie mai putin impresionant. La fel ca Get Out, Us se foloseste de horror pentru a se scufunda in cele mai rele aspecte ale culturii americane, transformand oamenii in cel mai mare monstru pe care il poti gasi.

in timp ce ambele Get Out si Us sunt doua dintre cele mai frumoase filme din ultimul deceniu, Nope promite sa amplifice jocul lui Peele, intrucat filmul a fost filmat pe pelicula KODAK, inclusiv pe pelicula de 65 mm in format IMAX. Pentru a-l ajuta sa evoce imaginile frumoase (si terifiante) din NOPE, Peele l-a adus pe cineastul Hoyte van Hoytema pentru a filma filmul. Hoytema este cineastul preferat al lui Christopher Nolan, dupa ce a lucrat cu cineastul la Interstellar, Dunkirk, Tenet, si viitorul Oppenheimer.

Nope distributia il include pe Kaluuya (Judas si Mesia cel Negru), Keke Palmer (Hustlers), Steven Yeun (Minari), Barbie Ferreira (Euphoria), Brandon Perea (The OA), si Michael Wincott (Robin Hood: Prince of Thieves). Peele este, de asemenea, producator al proiectului, alaturi de Ian Cooper, pentru compania de productie Monkeypaw Productions, detinuta de Peele.

Nope va ajunge in cinematografe pe 22 iulie. Vedeti mai jos noul trailer.

Cele mai bune filme cu buget redus care au devenit mari blockbustere

Uneori, filmele cu buget redus ajung sa devina filme de succes din toate timpurile. Cate dintre preferatele tale din toate timpurile au fost realizate cu un buget foarte mic?

Similar Posts