Trailerul Elvis il prezinta pe Austin Butler in filmul biografic rock al lui Baz Luhrmanns

Trailerul Elvis il prezinta pe Austin Butler in filmul biografic rock al lui Baz Luhrmanns

La aproape un deceniu dupa ce a regizat The Great Gatsby, Baz Luhrmann, nominalizat la premiile Oscar, revine pe scena. La inceputul acestei saptamani, cineastul australian a provocat ca primul trailer pentru viitorul sau film biografic Elvis era pe cale sa apara, iar acum a sosit in sfarsit. Filmul va relata viata si cariera lui Elvis Presley (Austin Butler), precum si relatia complicata a acestuia cu managerul sau, Tom Parker (Tom Hanks). Filmul va avea premiera la sfarsitul lunii iunie.

Trailerul dezvaluie ca si fanii supereroilor vor fi atrasi in cinematografe, deoarece fixatia tanarului Elvis pentru Captain Marvel (care a fost modul in care DC’s Shazam se numea initial) il determina sa poarte un fulger facut manual si legat la piept. De asemenea, dezvaluie faptul ca, la fel ca multi alti tineri artisti dinaintea lui, Elvis a fost luat in deradere de public, care si-a schimbat rapid parerea odata ce i-a fost auzita vocea de cantaret.

The Elvis trailer indica, de asemenea, ca unul dintre cele mai controversate aspecte ale performantei cantaretului va fi abordat in poveste. in anii 1950, prestatiile lui Elvis erau considerate provocatoare din punct de vedere sexual – isi misca prea mult bazinul – si au fost asociate direct cu o schimbare de cultura in Statele Unite si in intreaga lume.

Elvis este considerat pe scara larga drept regele rock ‘n roll-ului si a fost una dintre cele mai influente icoane culturale ale secolului trecut. A vandut peste 500 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale si este inca cel mai bine vandut artist solo pe care lumea l-a vazut vreodata, mult timp dupa moartea sa in 1977. Desigur, nu este prima data cand povestea sa este spusa in cinematografie: a fost intruchipata de Jonathan Rhys-Meyers, Kurt Russell, Harvey Keitel, Michael Shannon, Val Kilmer, Tyler Hilton, Jack White si multi altii.

in afara de Butler si Hanks, distributia filmului Elvis o mai are in distributie si pe Helen Thomson (Top of the Lake: China Girl) in rolul lui Gladys, mama lui Elvis, Richard Roxburgh (Moulin Rouge!) in rolul lui Vernon, tatal lui Elvis, Olivia DeJonge (The Visit) in rolul Priscillei Presley, Luke Bracey (Hacksaw Ridge) in rolul lui Jerry Schilling, Natasha Bassett (Hail, Caesar!) in rolul lui Dixie Locke, David Wenham (Lion) in rolul lui Hank Snow, Kelvin Harrison Jr. (Procesul celor 7 din Chicago) in rolul lui B.B. King, Xavier Samuel (The Twilight Saga: Eclipse) in rolul lui Scotty Moore, si Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) in rolul lui Jimmie Rodgers Snow. Pentru a interpreta alti artisti muzicali emblematici in film, Luhrmann i-a distribuit pe cantareata si compozitoarea Yola in rolul Sorei Rosetta Tharpe, pe modelul Alton Mason in rolul lui Little Richard, pe Gary Clark Jr., originar din Austin, Texas, in rolul lui Arthur Crudup, si pe artista Shonka Dukureh in rolul lui Willie Mae „Big Mama” Thornton.

Elvis are premiera in cinematografe pe 24 iunie.

Puteti viziona trailerul mai jos:

Consultati sinopsisul oficial aici:

Filmul exploreaza viata si muzica lui Elvis Presley (Butler), vazute prin prisma relatiei sale complicate cu enigmaticul sau manager, colonelul Tom Parker (Hanks). Povestea aprofundeaza dinamica complexa dintre Presley si Parker, care se intinde pe parcursul a peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley pana la celebritatea fara precedent, pe fundalul evolutiei peisajului cultural si al pierderii inocentei in America. in centrul acestei calatorii se afla una dintre cele mai semnificative si influente persoane din viata lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Baz Luhrmann isi gaseste Priscilla in filmul biografic Elvis Presley

Regele se duce in adancuri.

Similar Posts