Trailerul Driving Home 2 U prezinta filmul Road Trip al vedetelor

Trailerul Driving Home 2 U prezinta filmul Road Trip al vedetelor

Una dintre cele mai in voga vedete pop ale generatiei sale, Olivia Rodrigo isi va duce fanii intr-o calatorie epica pe sosea in viitorul film documentar Disney+ OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u (un film SOUR). Regizat de Stacey Lee, filmul va cuprinde „noi aranjamente live ale melodiilor ei, interviuri intime si imagini inedite”, de la realizarea albumului ei de debut triplu platinat SOUR.

Calatoria va incepe in Salt Lake City, unde Rodrigo a inceput sa scrie albumul, si se va incheia in Los Angeles. De-a lungul drumului, ea va povesti amintiri din procesul sau artistic si isi va impartasi sentimentele legate de navigarea intr-o perioada foarte speciala din viata sa. OLIVIA RODRIGO: conducand spre casa 2 u cuprinde unsprezece melodii de pe album, rearanjate si puse in scena in locatii noi si exotice precum Mojave Airplane Boneyard, Roy’s Motel & Cafe, Arcosanti si Red Rock Canyon State Park. Filmul va include, de asemenea, aparitii ale lui Jacob Collier, Blu DeTiger si Towa Bird.

Teaserul filmului prezinta clipuri intime din culisele procesului ei de creatie. Deasupra unor imagini in care apare speriata cu o saptamana inainte de lansarea albumului ei si in timp ce canta in ceea ce pare a fi un studio improvizat, spune ea:

„Cred ca am vrut doar sa le spun oamenilor ce se intampla in mintea mea, intr-un mod mandru si nu rusinos. Venind din acest loc de durere, am reusit sa fac ceva de care sa fiu mandra. Nu exista nimic mai bun decat asta”.

Dupa ce a aparut in High School Musical: The Musical: The Series, Rodrigo a patruns pe scena muzicala cu single-ul de debut cvadruplu platinat „drivers license” si si-a consolidat faima cu SOUR, care a ocupat primele locuri in topurile mondiale si i-a adus lui Rodrigo nominalizari pentru albumul anului si cel mai bun album vocal pop la cea de-a 64-a editie a premiilor Grammy. Rodrigo a primit alte cinci nominalizari, pentru Discul anului, Cantecul anului, Cel mai bun artist nou, Cel mai bun videoclip si Cea mai buna interpretare pop solo.

Ayo Davis, presedinte, Disney Branded Television, a declarat ca driving home 2 u va fi o „experienta cinematografica unica” care ii va ajuta pe fani „sa inteleaga cum a luat nastere albumul ei si de ce a fost o calatorie atat de personala pentru Olivia”. John Janick, presedintele Interscope Geffen A&M si Interscope Films, a adaugat:

„Este o privire autentica asupra procesului ei de creatie, a impulsului ei incredibil si a ceea ce este ea ca artist si persoana. Suntem foarte mandri ca am coprodus acest film impreuna cu Supper Club si suntem incantati ca si-a gasit o casa pe Disney +.”

in 2020, Disney+ a lansat Folclor: The Long Pond Studio Sessions, un film care a surprins procesul de scriere si inregistrare din spatele celui de-al optulea album de studio al lui Taylor Swift, Folclor. Cu toate acestea, spre deosebire de filmul road trip al lui Rodrigo, Folklore a fost limitat la o singura locatie. Iar anul trecut, Apple TV+ a lansat Billie Eilish: The World’s a Little Blurry, o privire la fel de intima in viata unui alt pop-star adolescent.

OLIVIA RODRIGO: conducand spre casa 2 u are premiera pe Disney+ pe 25 martie. Vedeti teaserul de mai jos:

Adevaratii monstri din filmele lui Guillermo del Toro sunt adesea oamenii

Guillermo del Toro iubeste monstrii, dar adevaratii demoni iau adesea forma umana in filmele sale.

Similar Posts