Trailerul Diabolic promite un Spinoff sangeros al The Boys

Trailerul Diabolic promite un Spinoff sangeros al The Boys

Unul dintre cele mai mari show-uri de pe Prime Video este serialul nominalizat la Emmy The Boys, o abordare curajoasa si satirica a genului supereroilor. Acum, ne aflam la doar cateva saptamani distanta de primul sau spin-off The Boys Presents: Diabolic, un serial antologic animat care se desfasoara in acelasi univers. Pentru a sarbatori viitoarea lansare a serialului, Prime Video a publicat un trailer, descrieri ale fiecarui episod si o lista extinsa a distributiei. Toate cele opt episoade ale noului serial vor avea premiera exclusiv pe Prime Video pe 4 martie.

Noul trailer al serialului le ofera fanilor exact ceea ce au ajuns sa astepte de la The Boys universul Boys: violenta sangeroasa, limbaj vulgar, sex, nuditate si multe altele. Trailerul prezinta serialul ca fiind „opt povesti care le dau eroilor un nume rau”, sau cel putin asa sustine sloganul. Cu toate acestea, un lucru din trailer care i-ar putea surprinde pe fani este aspectul serialului. Fiecare dintre cele opt episoade este realizat intr-un stil de animatie diferit, unul dintre ele fiind in mod clar in stilul lui Rick si Morty iar altul fiind inspirat vizual de anime.

De asemenea, trailerul prezinta doar o parte din distributia impresionanta de voci care se poate regasi in serial. Michael Cera, Don Cheadle, Chace Crawford, Kieran Culkin, Giancarlo Esposito, Eliot Glazer, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Justin Roiland, Seth Rogen, Andy Samberg, Ben Schwartz, Nicole Byer, John DiMaggio, Jermaine Fowler, Emily Gordon si Simon Pegg sunt doar cateva dintre vocile pe care fanii se pot astepta sa le auda. Daca nu altceva, acest serial va fi un joc distractiv de tipul „Stai, cunosc vocea aceea, cine este?”.

Fiecare dintre cele opt episoade va avea o durata cuprinsa intre 12 si 14 minute, fiecare dintre ele avand un stil unic de animatie, scenaristi si regizori. Cele opt episoade la care se pot astepta fanii, precum si echipele lor de creatie, pot fi gasite mai jos:

„Laser Baby’s Day Out”

Scris de Evan Goldberg si Rogen si regizat de Crystal Chesney-Thompson si Derek Thompson, intr-un stil de animatie inspirat de clasicele scurtmetraje de animatie americane, precum Looney Tunes.

„Un scurtmetraj de animatie in care Supes suparati isi ucid parintii”

Scris de Roiland si Ben Bayouth si regizat de Parker Simmons in stilul emisiunilor lui Roiland precum Rick si Morty.

„I’m Your Pusher”

Scris de Garth Ennis si regizat de Giancarlo Volpe intr-un stil artistic care aminteste de original The Boys original al benzii desenate pe care se bazeaza serialul.

„Boyd in 3D”

Scris de Eliot Glazer si bazat pe o poveste de Glazer si Ilana Glazer si regizat de Naz Ghodrati-Azadi intr-un stil de animatie inspirat de animatiile franceze.

„BFFs”

Scrisa de Awkwafina si regizata de Madeleine Flores intr-un stil de animatie inspirat de desenele animate de sambata dimineata.

„Nubian vs Nubian”

Scrisa de Aisha Tyler si regizata de Matthew Bordenave intr-un stil de animatie inspirat de anime-uri.

„John si Sun-Hee”

Scrisa de Samberg si regizata de Steve Ahn intr-un stil inspirat de filmele de groaza populare coreene.

„Unu plus unu egal doi”

Scris de Simon Racioppa si regizat de Jae Kim si Giancarlo Volpe intr-un stil care se doreste a fi o abordare mai intunecata a emisiunilor animate americane cu supereroi care au venit inainte.

The Boys Presents: Diabolical este produs de Racioppa, Eric Kripke, Rogen, Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Ori Marmur, Ken F. Levin, Jason Netter, Ennis, Darick Robertson, Michaela Starr, Loreli AlanГ­s, Chris Prynoski, Shannon Prynoski si Ben Kalina. Serialul este produs de Amazon Studios si Sony Pictures Television Studios, impreuna cu Titmouse, Kripke Enterprises, Original Film si Point Grey Pictures.

Urmariti mai jos noul trailer si urmariti toate cele opt episoade din The Boys Presents: Diabolic in exclusivitate pe Prime Video incepand cu 4 martie.

‘The Boys’ Sezonul 3: Distributia si creatorul dezvaluie ce urmeaza dupa acel final nebunesc

Doua cuvinte de stiut: „maniac criminal”.

Similar Posts