Trailerul Dead By Daylight dezvaluie data de lansare a crossover-ului Ringu

Trailerul Dead By Daylight dezvaluie data de lansare a crossover-ului Ringu

Dupa ce a fost dezvaluit in decembrie 2021, Behaviour Interactive a lansat si un nou trailer si a anuntat data de lansare pentru urmatorul capitol pentru titlul lor multiplayer asimetric Dead by Daylight care va face ca titlul cu tematica horror sa se intersecteze cu franciza japoneza de groaza psihologica, Ringu. Data de lansare este la mai mult de „sapte zile” distanta (ocazie ratata), dar fanii nu vor trebui sa mai astepte prea mult, deoarece capitolul 23, care se numeste „Sadako Rising”, va sosi pe 8 martie 2022.

Noul trailer are o durata de putin peste un minut si o prezinta pe iconica Sadako Yamamura in timp ce iese din fantana cu care telespectatorii si cititorii materialului sursa sunt prea familiarizati. Ea intra pe harta printr-un televizor si, din scurtul fragment de gameplay prezentat, se pare ca se va concentra pe stealth, deoarece este prezentata ca fiind capabila sa devina invizibila. Pentru a urma conventiile de denumire ale jocului, Sadako va fi numita The OnryЕЌ in joc, ceea ce inseamna „spirit razbunator” in japoneza.

Odata cu un nou Ucigas, vine si un nou Supravietuitor si cine ar fi mai potrivit pentru a-i lua locul decat un adult Yoichi Asakawa, tanarul baiat cu abilitati psihice care a aparut in adaptarea originala a filmului din 1998 si care este unul dintre putinele personaje care au supravietuit efectiv lui Sadako. Aceasta va fi prima data cand fanii il vor putea vedea pe Asakawa dupa finalul filmului din 1999 Ringu 2 in urma cu peste 20 de ani si le va oferi fanilor o privire asupra a ceea ce s-a intamplat cu personajul. Designul celor doua personaje face o treaba foarte buna in ceea ce priveste descrierea originala a acestora, parul lung si negru al lui Sadako ascunzandu-i complet fata si avand un efect constant de VHS in jurul ei in timp ce isi urmareste tintele.

Includerea Ringu a fost facuta cu un scurt teaser trailer in luna decembrie a anului trecut, echipa din spatele jocului precizand clar ca vor adapta in mod special romanul din 1991 al lui Koji Suzuki si adaptarea cinematografica din 1998. Includerea lui Sadako aduce lista de ucigasi din joc la un total de 27, Asakawa aducand lista de supravietuitori la 30. De la debutul sau in 2015, titlul multiplayer a vazut sa apara unii dintre cei mai iconici ucigasi si personaje din domeniul horror, de la personaje din filme precum Halloween‘s Michael Myers din filme, pana la Freddy Krueger din Nightmare on Elm Street la jocuri video precum Nemesis si Pyramid Head din Resident Evil si Silent Hill, respectiv.

Mort de ziua Capitolul 23, „Sadako Rising”, va incepe pe 8 martie 2022. Puteti viziona noul trailer care ii prezinta pe Sadako, Yoichi Asakawa si data de lansare a viitorului crossover dintre Ringu si popularul titlu multiplayer mai jos.

‘Breath of the Wild 2’ este pe cale sa fie lansat in 2022, confirma Nintendo

Din pacate, ‘Metroid Prime 4’ ramane TBA.

Similar Posts