Trailerul Courtship dezvaluie NBCs NBCs Regency Era-Inspired Dating Show

Trailerul Courtship dezvaluie NBCs NBCs Regency Era-Inspired Dating Show

NBC a luat-o inaintea Bridgerton cu propria sa versiune a iubirii din epoca Regentei. Reteaua a lansat primul trailer pentru viitorul reality show de intalniri The Courtship. Intitulat anterior Pride & Prejudice: Un experiment in dragoste, serialul va urmari o tanara in cautarea iubirii pe un fundal inspirat de Jane Austen.

Nicole Remy, o fata moderna, obosita de intalnirile moderne, va fi eroina primului sezon. 16 barbati eligibili vor concura pentru inima ei cu activitati precum tir cu arcul, scrima si plimbari romantice cu barca. Cu toate acestea, ea nu este singura persoana pe care vor trebui sa o impresioneze. Parintii, sora si cea mai buna prietena a lui Remy vor face parte din curtea ei si vor trebui sa aprobe si ei pretendentul. „ii prezint pe toti parintilor mei inca de la inceput”, afirma Remy in trailer. Mama ei adauga: „Suntem aici pentru a o ajuta pe Nicole sa gaseasca un barbat care pretuieste familia”.

Trailerul este plin de scandaluri, plimbari cu caruselul si rochii frumoase. in fiecare saptamana, un bal de adio este locul unde pretendentii isi vor lua ramas bun in cazul in care nu reusesc sa faca o impresie asupra lui Remy si a anturajului ei. intre excursiile lor zilnice, potentialii admiratori sunt gazduiti intr-un castel din mediul rural, unde vor avea loc cu siguranta o multime de drame din culise. Remy este, de asemenea, gazduita in castel, iar pretendentii sunt incurajati sa comunice cu ea prin intermediul unor scrisori scrise de mana.

Desi si-a luat numele original de la opera lui Austen, The Courtship seamana mai mult cu Bridgerton cu garderoba sa vibranta si suficiente barfe pentru a o face pe Lady Whistledown sa tresara. Emisiunea este prezentata de Rick Edwards, care ii va ghida pe pretendenti in calatoria lor spre dragoste. „il vei alege pe domnul cu care vrei sa-ti petreci restul vietii”, ii spune Edwards lui Remy in trailer, stabilind tensiunea dramatica pentru care emisiunile de dating au devenit cunoscute. Serialul este produs in mod executiv de Anthony Dominici, Sharon Levy, DJ Nurre, Michael Heyerman si Susy Price. Filmarile pentru The Courtship a avut loc in nordul Angliei in vara si toamna trecuta.

Aceasta emisiune de intalniri obraznica si aventuroasa va atrage cu siguranta fanii Regentei cu frumoasele sale dealuri si romanele scandaloase. The Courtship va avea premiera pe NBC duminica, 6 martie, la ora 20:00. Episoadele vor fi disponibile pentru streaming pe Peacock a doua zi. Puteti viziona trailerul mai jos:

Cum face din umorul din sezonul 2 al serialului „Raised by Wolves” punctul forte al acestuia

Este un strat binevenit intr-o lume inca plina de brutalitate si mister, monstri infricosatori si filozofie.

Similar Posts