Trailerul cinematic al The Old Republic dezvaluie cea mai recenta expansiune

Trailerul cinematic al The Old Republic dezvaluie cea mai recenta expansiune

Cu ocazia celei de-a 10-a aniversari, a fost lansat un nou trailer cinematic pentru Star Wars: The Old Republic si al sau Legacy of the Sith care s-a lansat tot astazi.

Noul trailer, care are o durata de putin peste sase minute, este mai mult un scurtmetraj decat orice altceva. Trailerul prezinta, la fel ca multe alte povesti din cadrul Star Wars, un arc emotional care se concentreaza pe consecintele puterii si pe modul in care aceasta ii afecteaza pe cei care o detin. Trailerul o urmareste pe Padawan, Sa’har si relatia ei conflictuala cu Maestrul Jedi Orr care, cand era copil, a separat-o de fratele ei, care nu avea acces la Forta. Cei doi sunt confruntati de Darth Malgus in timpul unei misiuni, iar acesta ii dezvaluie secrete necunoscute pana atunci de Sa’har, care pun la indoiala relatia ei cu Maestrul Jedi. Evenimentele din trailer au un impact direct asupra evenimentelor din noua poveste din Legacy of the Sith. in centrul trailerului se afla Sa’har, care va trebui sa se confrunte cu propriul trecut, cu familia ei pierduta si cu propriul conflict cu Jedi care a despartit-o de familia ei. Ea va trebui sa se confrunte cu Sith si, mai ales, cu Darth Malgus.

Despre noul trailer, Charles Boyd, directorul de creatie al jocului a declarat, in ceea ce-l priveste pe Darth Malgus: „in povestea jocului de pana acum, Darth Malgus a revenit in centrul atentiei in ultimii ani. A fost dezvaluit ca are un plan separat al sau, independent de restul Imperiului Sith. Cu siguranta in contradictie cu Jedi, asa cum a fost intotdeauna.” Boyd a continuat: „[e]ste intr-un fel in cautarea acestui plan. Jucatorii au dezlegat incet acest mister si au aflat ce pune la cale, iar acest trailer arata o mare parte din acest lucru, un element important si stabileste unde va merge in viitor. Nu doar in expansiunea in sine, ci si dincolo de ea, in actualizarile care vor urma.”

in urmarirea adevarului, Sa’har va trebui sa se confrunte nu doar cu Darth Malgus, ci si cu trecutul pe care acesta i l-a dezvaluit. Trailerul arata naratiunile profund complexe prezentate in Star Wars: The Old Republic, care se afla in centrul jocului. Dupa cum a spus Boyd, „[e]ste un joc despre luarea unor decizii morale si despre confruntarea cu sanse dificile”. Iar trailerul ilustreaza cu siguranta acest lucru. Mostenirea lui Sith este disponibil acum. Puteti viziona trailerul mai jos.

Sezonul 2 din „Euphoria”: De ce scena (cu spoiler) a lui Kat nu a functionat din cauza incertitudinii narative a serialului

Serialul ii face un deserviciu major unuia dintre personajele sale preferate de fani.

Similar Posts