Trailerul Chip n Dale Rescue Rangers arata o meta-comedie cu Andy Samberg si John Mulaney

Trailerul Chip n Dale Rescue Rangers arata o meta-comedie cu Andy Samberg si John Mulaney

Atunci cand Disney a anuntat in 2021 ca doua dintre cele mai faimoase veverite ale sale vor reveni, a fost dezvaluit ca Chip ‘n Dale: Rescue Rangers va vira spre stilul metalingvistic de povestire. Acum, cu un trailer dezvaluit de Disney+, streamer-ul arata clar ca… baiete, nu glumeau. Plasat la 30 de ani dupa ce serialul lor de animatie a fost anulat, filmul ii urmareste pe Chip (dublat de John Mulaney) si Dale (dublat de Andy Samberg) ca niste copii demodate care trebuie sa se uneasca din nou pentru a gasi un prieten disparut.

Trailerul pentru Chip ‘n Dale: Rescue Rangers dezvaluie ca filmul va cuprinde un amestec ambitios de animatie 3D si 2D si actiune live, in timp ce celebrul duo traieste intr-o lume in care barierele dintre desene animate si oameni au fost depasite si toate vedetele coexista in Los Angeles-ul zilelor noastre. De asemenea, se dezvaluie dinamica nebuna a povestii, in care Dale a fost supus unei interventii chirurgicale CGI (da) pentru a tine pasul cu tendintele nostalgice si a reveni la celebritate.

Trailerul de doua minute este, de asemenea, o parada de easter eggs, cu o filmare catre Indiana Jones (si celebrul costum al lui Chip), Who Framed Roger Rabbit (un celebru cult-classic care, de asemenea, a amestecat 2-D cu live action), Jurassic Park, Aladdin, Micul meu ponei, si o umbra de ras aruncata infamului CGI prost al filmului din 2019 Cats.

The Chip ‘n Dale: Rescue Rangers distributia vocala (si live action) este, de asemenea, un ansamblu incredibil care ii include pe KiKi Layne, Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simmons si Chris Parnell.

Chip ‘n Dale: Rescue Rangers este scrisa de Dan Gregor si Doug Mand, ambii scriind pentru How I Met Your Mother si Crazy Ex-Girlfriend – asa ca fanii acestor seriale de comedie stiu exact la ce tip de poveste suprarealista sa se astepte. Filmul este regizat de Akiva Schaffer, castigator al premiului Emmy, care a regizat anterior filmul din 2016 Popstar: Never Stop Never Stopping si a condus segmente din Saturday Night Live. Schaffer este, de asemenea, o treime din The Lonely Island, un trio de comedie pe care l-a format impreuna cu Samberg si Jorma Taccone.

Premierele Disney+ Chip ‘n Dale: Rescue Rangers pe 20 mai.

Puteti viziona trailerul suprarealist mai jos:

Consultati posterul si sinopsisul oficial aici:

in „Chip ‘n Dale: Rescue Rangers”, Chip si Dale traiesc printre desene animate si oameni in Los Angeles-ul zilelor noastre, dar vietile lor sunt foarte diferite acum. Au trecut zeci de ani de cand serialul lor de televiziune de succes a fost anulat, iar Chip (vocea lui Mulaney) a cedat unei vieti de domesticitate suburbana ca vanzator de asigurari. Dale (vocea lui Sandberg), intre timp, a suferit o operatie CGI si lucreaza in circuitul conventiilor de nostalgie, disperat sa-si retraiasca zilele de glorie. Cand un fost coleg de distributie dispare in mod misterios, Chip si Dale trebuie sa-si repare prietenia distrusa si sa-si ia din nou personalitatile de detectivi Rescue Rangers pentru a salva viata prietenului lor.

Urmariti: Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg si multi altii au dat jos casa in spectacolul din pauza Super Bowl 2022

Cantaretii de renume mondial au interpretat cateva dintre hiturile lor din Billboard 100.

Similar Posts