Trailerul Battle League dezvaluie data de lansare pentru jocul sportiv

Trailerul Battle League dezvaluie data de lansare pentru jocul sportiv

Nintendo Switch are deja un an excelent, cu lansarea lui Pokemon Legends: Arceus luna trecuta, dar Nintendo tocmai a trasat prima jumatate a liniei sale din 2022, iar unul dintre anunturile majore vede intoarcerea celei mai populare francize sportive a companiei. Pe Mario Strikers seria Mario Mario Mario Mario revine in forta cu Mario Strikers: Battle League pe Switch, si se lanseaza pe 10 iunie 2022.

Anuntul a fost insotit de un trailer plin de actiune care prezinta revenirea jocului de fotbal haotic preferat al fanilor Nintendo. Trailerul a inceput cu o batalie epica CGI intre echipa Mario si echipa Bowser inainte de a trece la gameplay. Crainicul pentru filmare reintroduce franciza ca un joc de fotbal cu 5v5 de atac, in care placajele si folosirea obiectelor sunt sfatuite in mod hilar. Apoi, trailerul trece la cele doua noutati cheie din urmatoarea transa. Prima adaugare este un nou sistem de echipament care nu este doar pentru ca personajul tau preferat Mario sa arate cool, dar afecteaza si lucruri precum puterea si viteza personajului tau. Gandeste-te la el ca la versiunea acestui joc de Mario Kart 8‘s kart system. iti poti schimba casca, camasa si pantofii, la fel cum iti poti schimba corpul, rotile si planorul karturilor din Mario Kart.

Urmatoarea adaugare cheie este The Hyper Strike, care este o noua miscare speciala ofensiva care iti ofera o lovitura mult mai puternica pe care o poti incarca. Poti obtine aceasta miscare colectand sfere speciale care apar pe teren pe parcursul meciului si odata ce ai tras lovitura, aceasta creeaza o tornada care aspira toti jucatorii adversarilor. Celalalt lucru interesant este ca daca lovesti plasa cu aceasta lovitura, marcheaza doua goluri in loc de unul, ceea ce nu va face decat sa sporeasca haosul frumos al acestei francize.

in cele din urma, trailerul trece apoi la multiplayer care poate fi jucat cu pana la opt jucatori local pe un singur Nintendo Switch, iar jocul va avea si multiplayer online cu un mod club. Puteti forma un club de 20 de persoane si puteti concura pentru un loc de top in clasament. Toate acestea in efortul de a deveni cel mai bun club din lume.

Mario Strikers: Battle League este primul joc din franciza de cand Mario Strikers: Charged pe Wii, in 2007. Absenta indelungata a acestei populare francize sportive a devenit atat de grava incat i-a facut pe unii fani sa creada ca un nou joc din serie nu va mai aparea niciodata. Cu toate acestea, odata cu Switch-ul care aduce inapoi alte jocuri sportive Mario, cum ar fi Mario Golf si Mario Tennis cu Super Rush si Aces respectiv, este grozav sa vezi ca Nintendo aduce inapoi probabil cea mai buna serie sportiva din istoria companiei.

Din trailer, se pare ca Strikers nu a pierdut nici un ritm cu gameplay-ul sau nebunesc bazat pe fotbal de actiune, impreuna cu estetica sa de panou aproape de benzi desenate, si nu va trebui sa asteptam mult timp pentru a-l juca. Mario Strikers: Battle League vine pe Nintendo Switch pe 10 iunie 2022, iar tu il poti precomanda acum pe Eshop-ul Switch. Puteti vedea trailerul de anunt complet mai jos.

Ben Whishaw confirma ca „Paddington 3” incepe productia mai tarziu in acest an

Tanarul ursulet politicos preferat de toata lumea s-a intors!

Similar Posts