Trailerul Bastard dezvaluie un anime Heavy Metal Dark Fantasy

Trailerul Bastard dezvaluie un anime Heavy Metal Dark Fantasy

Primul trailer pentru adaptarea anime a filmului fantasy intunecat de Netflix si Warner Bros. Bastard!!! teasing o poveste plina de actiune palpitanta si elemente supranaturale impresionante.

Bazat pe un manga din 1988 cu acelasi titlu de Kazushi Hagiwara, Bastard!!! este o poveste inspirata de pasiunea autorului pentru heavy metal si de jocul de rol pe masa Dungeons and Dragons. Cu siguranta putem vedea ambele elemente in noul trailer. Trailerul este acompaniat de o muzica rock heavy metal epica, care sporeste actiunea, iar unele dintre puterile magice si monstrii amintesc de unele dintre cele intalnite in cadrul jocului D&D. De exemplu, la putin peste jumatatea trailerului apare un monstru sferic cu un singur ochi rosu urias, iar aceasta creatura este foarte asemanatoare cu aberatia vicioasa din D&D, Beholder.

Ticalosule!!! este plasat intr-o lume care a fost devastata de Anthrasax, Zeul Distrugerii. La sute de ani dupa ce Anthrasax a fost sigilat, antieroul Dark Schneider, un vrajitor puternic care a aspirat candva sa cucereasca lumea, este trezit din interiorul corpului unei fete de 14 ani pe nume Luche. Cu un grup de patru lorzi care planuiesc sa il elibereze pe vechiul Zeu al Distrugerii din inchisoare, Dark Schneider si grupul sau vor incerca sa opreasca amenintarea de a distruge din nou lumea. Aceasta poveste epica urmeaza, de asemenea, trocul tipic D&D al unui grup de luptatori priceputi care se aduna pentru a trece prin mai multe provocari si a lupta impotriva monstrilor, demonilor si chiar a unor zei antici infricosatori.

Seria anime este regizata de Takaharu Ozaki (Girls’ Last Tour), cu o compozitie de serie realizata de Yosuke Kuroda (My Hero Academia), designul personajelor de Sayaka Ono (CROSS ANGE Rondo of Angel and Dragon), sunet de Yasunori Ebina (Naruto Shippuden), muzica de Yasuharu Takanashi (Fairy Tail), iar animatia este realizata de LIDEN Films.

Protagonistul Dark Schneider este dublat de Kisho Taniyama, pe care unii il pot recunoaste in roluri populare precum Jean Kirstein in Atac pe Titan si Chuuya Nakahara in Bungo Stray Dogs. Printre ceilalti membri ai distributiei vocale se numara Tomori Kusunoki (Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai).) in rolul lui Tia Noto Yoko, Hiroki Yasumoto (Yuukoku no Moriarty) in rolul lui Gara, si Yoko Hikasa (Hataraku Maou-sama!) in rolul lui Arshes Nei.

Deocamdata nu exista o data precisa de lansare, dar Bastard!!! va ajunge pe Netflix pentru a se alatura colectiei in crestere de anime-uri a platformei de streaming in cursul acestui an.

GOAT-ul sezonului TV din 2021? Capre

Baaaaaah!

Similar Posts