Trailerul Ambulance dezvaluie mize mai mari decat oricand dupa un jaf care a mers prost

Trailerul Ambulance dezvaluie mize mai mari decat oricand dupa un jaf care a mers prost

Pe masura ce asteptarea pentru un alt film cu multa actiune al lui Michael Bay devine tot mai scurta, Universal a decis sa ne ofere un alt teaser pentru Ambulance care prezinta ritmul rapid al filmului – care se intinde pe parcursul unei singure zile in L.A. – si miza unei povesti despre un jaf care a mers teribil de prost. Filmul urmeaza sa aiba premiera la inceputul lunii aprilie, exclusiv in cinematografe.

in adevaratul stil Michael Bay, noul teaser abia daca iti lasa loc sa respiri, deoarece prezinta o fuga cu ambulanta, urmariri cu elicopterul, masini de politie care se arunca de pe stanci si doi frati care incearca cu disperare sa se convinga ca nu sunt baietii rai. Totusi, va fi greu de convins politia, dupa ce a jefuit o banca, a deturnat vehicule si a luat ostatici. Oh, si mai sunt si explozii, bineinteles.

Ambulanta ii are pe Jake Gyllenhaal si Yahya Abdul-Mateen II in rolul a doi frati adoptivi si pe Eliza GonzГЎlez in rolul unui tehnician medical de urgenta care este surprins de deturnarea ambulantei. Gyllenhaal a jucat recent intr-un alt thriller cu ritm alert, Netflix’s The Guilty, cu care este la polul opus fata de Ambulanta in sensul ca toata actiunea se petrece in afara ecranului. Abdul-Mateen II a intruchipat recent o noua iteratie a lui Morpheus in The Matrix Resurrections. GonzГЎlez nu este, de asemenea, straina de blockbustere: ea a facut parte din distributia filmului din 2021 Godzilla vs. Kong.

Michael Bay este la carma unui proiect pentru prima data de la 2019’s 6 Underground. El a preluat scaunul de regizor dupa ce regizorii Phillip Noyce (The Giver), Navot Papushado (Gunpowder Milkshake), si Aharon Keshales (La sud de Rai) a trebuit sa plece. Ambulanta este scrisa de Chris Fedak (Chuck, DC’s Legends of Tomorrow), care a adaptat povestea dupa filmul danez cu acelasi nume din 2005.

Ambulanta are premiera in cinematografe pe 8 aprilie.

Puteti viziona teaserul mai jos:

Consultati sinopsisul oficial aici:

in acest thriller fulminant al regizorului-producator Michael Bay, veteranul decorat Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II, castigator al premiului Emmy, Candyman, The Matrix Resurrections), disperat dupa bani pentru a acoperi facturile medicale ale sotiei sale, cere ajutorul singurei persoane despre care stie ca nu ar trebui sa o faca – fratele sau adoptiv Danny (Jake Gyllenhaal, nominalizat la OscarВ®, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). Un carismatic infractor de cariera, Danny ii ofera in schimb un pont: cel mai mare jaf bancar din istoria Los Angeles-ului: 32 de milioane de dolari. Cu supravietuirea sotiei sale in joc, Will nu poate spune nu. Dar cand fuga lor esueaza spectaculos, fratii disperati deturneaza o ambulanta cu un politist ranit care se agata de viata si cu asistenta medicala Cam Thompson (Eiza GonzГЎlez, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver) la bord. intr-o urmarire de mare viteza care nu se opreste niciodata, Will si Danny trebuie sa se sustraga unei interventii masive a fortelor de ordine din tot orasul, sa-si tina ostaticii in viata si sa incerce cumva sa nu se omoare unul pe celalalt, totul in timp ce executa cea mai nebuna evadare pe care a vazut-o vreodata L.A.

Top 10 cupluri de filme romantice care te vor face sa crezi din nou in dragoste de Ziua indragostitilor

De la „Loving” la „Mandrie si prejudecata”, iata 10 cupluri de film care te vor face sa lesini in aceasta Zi a indragostitilor

Similar Posts