Tommy Davidson nu a mai vorbit cu Jamie Foxx de cand l-a facut bataus

Tommy Davidson nu a mai vorbit cu Jamie Foxx de cand l-a facut bataus

Jesse Grant / Getty Images

Au trecut doi ani de cand a fost publicat volumul de memorii al lui Tommy Davidson. in el, Familia Mandra actorul a facut mai multe acuzatii cu privire la comportamentul negativ pe platou al lui In Living Color al colegului de platou Jamie Foxx. Dar se pare ca de atunci nu a mai curs apa pe sub pod.

„De fapt, nu am auzit nimic de la el”, a declarat Davidson pentru Page Six cand a fost intrebat daca Foxx a facut vreo incercare de impacare.

Living in Color: Ce e amuzant la mine, cartea de memorii a lui Davidson din 2020, il descria pe Foxx ca fiind competitiv pana la punctul de a intimida si posesor al unui simt al umorului pe care Davidson l-a descris pentru Page Six ca fiind „nemilos de rau”. Davidson a povestit prima sa experienta cu Foxx, o sceneta in care Davidson a jucat rolul unui client care primea un masaj de la personajul „Wanda” al lui Foxx, spunand ca Foxx a exagerat si a iesit din scenariu, tragand violent de lenjeria intima a lui Davidson si aproape lasandu-l complet dezbracat.

Davidson a mai declarat ca Foxx a constientizat curand ca poate „castiga puncte” cu creatorul emisiunii Keenen Ivory Wayans facand misto de Davidson si a inceput sa faca acest lucru intr-un mod necrutator. Colegii actori aproape ca s-au luat la bataie chiar si in timpul filmarilor la filmul lor din 1997 Booty Call dupa ce Foxx a devenit agresiv si fizic in timpul unui meci de baschet tensionat unu la unu.

in ciuda acuzatiilor, Davidson a tinut sa precizeze pentru Page Six ca nu a incercat sa ii faca „umbra” lui Foxx.

„Am aruncat putina lumina asupra acestui aspect, deoarece cartea se referea de fapt la modul in care odiseea mea il poate ajuta pe cititor”, a spus Davidson, „asa ca am subliniat toate situatiile in care m-am aflat si pe care am reusit in cele din urma sa le depasesc. A fost cu adevarat o harta pentru cititor… nu doar pentru a intelege ceva, ci si pentru a intelege”.

Davidson a declarat ca, de atunci, s-a impacat cu trecutul si a invatat sa accepte lucrurile asa cum sunt. El pare sa fie impacat cu familia Wayans, spunand: „L-am vazut pe unul dintre [fratii] Wayans zilele trecute si ne iubim la fel. Iubim la fel”. in ceea ce-l priveste pe Foxx, in timp ce Davidson nu pare sa aiba nevoie sa se impace, el a precizat ca trecutul nu-i afecteaza perspectiva actuala. „invat doar sa nu fie nevoie ca lumea sa se schimbe pentru ca eu sa fiu fericit”, a adaugat el.

in prezent, Davidson este mai preocupat de iminenta relansare a The Proud Family, serialul animat de la Disney Channel in care a jucat intre 2001 si 2005. Serialul va fi relansat pe Disney Plus, cu noi episoade disponibile incepand de astazi. Davidson isi va relua rolul patriarhului familiei, Oscar Proud. Vorbind despre dragostea sa pentru serial si despre placerea de a se intoarce, Davidson a declarat: „Lucrurile misto se intampla uneori in aceasta meserie – iar acesta este unul dintre cele mai misto, pentru ca este un proiect foarte valoros pentru mine.”

Familia Proud revista, The Proud Family: Louder and Prouder este disponibila pe Disney Plus incepand de astazi.

Similar Posts