Tom Welling impartaseste actualizari si planuri pentru noul show

Tom Welling impartaseste actualizari si planuri pentru noul show

Fanii seriei prequel a lui Superman Smallville ar putea fi cu un pas mai aproape de a se intoarce in lumea serialului clasic. Potrivit ScreenRant, starul serialului, Tom Welling (care l-a interpretat pe Clark Kent), a vorbit recent despre progresul facut in privinta unei potentiale reluari a serialului animat.

Welling a aparut recent la Fan Expo Vancouver, impreuna cu Smallville Erica Durance (care a interpretat-o pe Lois Lane). in timpul unui panel pentru Smallville, Welling a vorbit despre potentialul serial animat si despre sperantele sale de a avea majoritatea distributiei originale a serialului sa se intoarca. Comentariile sale pot fi citite mai jos:

„Lucram la un serial de animatie care va continua imediat dupa ce ne-am Smallville [Sezonul 10] si, din nou, spunandu-ne propria noastra poveste si viziunea noastra este ca o vom avea pe Erica… ar putea fi greu sa o avem pe Allison [Mack]… Dar chiar si Sam Jones III si Lionel Luthor vor fi o parte importanta din asta. John Glover vrea sa o faca, am discutat deja despre asta. Am obtinut deja animatia, doar ca nu avem inca povestile, pentru ca Al [Gough] si Miles [Millar] sunt ocupati sa faca filme de genul Tim Burton. De indata ce vor termina cu asta, vom face asta. Vreau sa fiu vocea lui Clark, vreau ca Erica sa fie vocea lui Lois, asta o sa fie distractiv. Cred ca Al si Miles vor spune o poveste individuala si noua, pe care o vor numi Multivers. Dar sa vedem unde se va ajunge si va fi distractiv.”

Este putin probabil ca Mack, care a interpretat-o pe Chloe Sullivan in serial, sa isi reia rolul din cauza problemelor sale juridice actuale.

Welling a provocat anterior lucrand la o potentiala revigorare animata cu Smallville coprotagonistul Michael Rosenbaum (care l-a interpretat pe Lex Luthor) in iunie 2021. Smallville a avut premiera in 2001 si a rulat timp de 10 sezoane inainte de a se incheia in 2011. Cu toate acestea, serialul de animatie nu ar fi fost prima data cand Smallville a revenit de la finalul serialului sau. O serie de benzi desenate, Smallville: Sezonul 11 a rulat in perioada 2012-2015, care a continuat povestea lui Clark Kent/Superman al lui Welling dupa finalul serialului. Welling si Durance si-au reluat mai tarziu rolurile pentru crossover-ul din 2019 al Arrowverse-ului Crisis on Infinite Earths. in crossover, s-a dezvaluit ca Clark a renuntat la puterile sale si s-a retras din viata sa de supererou pentru a-si creste fiicele. Smallville nu ar fi singurul serial DC live action care se va intoarce intr-o versiune animata. Anii 1960 Batman din 1960 a fost reinviat ulterior pentru doua filme de animatie in 2016 si 2017, care i-au readus pe Adam West, Burt Ward si Julie Newmar pentru a-si dubla personajele.

in timp ce fanii asteapta mai multe vesti despre potentiala revigorare a animatiei, Smallville este disponibil in prezent pentru a fi difuzat pe Hulu.

Cele mai bune 10 episoade din „Smallville”, in ordine descrescatoare

Cu tot „Smallville” disponibil pe Hulu, este timpul sa aruncam o privire in urma la cele mai bune episoade ale sale.

Similar Posts