Tom Welling din Smallville

Tom Welling din Smallville, Tom Welling, distribuit in Deep Six de regizorul Scott Windhauser

Fanii lui Tom Welling, a venit vremea noastra! Pe Smallville actorul este pregatit sa joace intr-un nou thriller de actiune intitulat Deep Six de la scenaristul si regizorul Scott Windhauser, cunoscut pentru filmul sau Death in Texas. Windhauser este un maestru al genului sau, iar aducerea lui Welling in combinatie este distractiva pentru fanii actorului. in exclusivitate de la Deadline, s-a anuntat ca din distributie mai fac parte Fara remuscari vedeta Cam Gigandet, Sidhartha Mallya, Cher Cosenza, care a lucrat anterior cu Windhauser in filmul Death in Texas, Al Linea, si Alessia Alciati. Emanuele Moretti produce filmul pentru The Motus Studios.

in rolul lui Clark Kent in serialul WB Smallville a transformat-o pe Welling intr-un nume de familie pentru ca a urmarit deceniul de functionare a serialului. Rolul nu a fost unul tocmai plin de actiune, in ciuda faptului ca era un serial despre Superman, dar de atunci am vazut-o pe Welling in seriale precum Lucifer, unde a avut ceva mai multe de facut. Cu toate acestea, se pare ca Deep Six ne va oferi o multime de Welling! Filmarile incep in aprilie la Roma, Italia, unde Welling il va interpreta pe Terry, un barbat eliberat din inchisoare care trebuie sa mearga sub acoperire pentru a incerca sa atace Cosa Nostra in Italia. Dar nu este tocmai usor, mai ales cand unitatea sa de sase oameni sub acoperire este eliminata. Rezultatul este ca Terry va merge cu un ucigas psihotic, care s-ar putea sa isi dea seama ca lucreaza cu politistii.

Windhauser si-a impartasit entuziasmul de a lucra cu Welling si cu aceasta distributie incredibila. „Chiar am avut noroc ca am ajuns sa lucrez cu un actor atat de bun ca Tom. Cred ca va deschide cu adevarat o multime de ochi cu rolul sau”, a declarat Windhauser. „El ajunge sa se duca fata in fata cu Cam intr-un joc de-a soarecele si pisica pe care publicul il va adora. Abia astept sa arat lumii acest proiect.”

Faptul ca Gigandet si Welling se vor afla fata in fata este ceva ce pare a fi un vis febril pentru multi dintre noi care am trait la inceputul anilor 2000. Superman luptandu-se cu Twilight‘s big bad’ este cu siguranta ceva care ar fi avut Tumblr atat de fericit, dar este frumos sa vedem ca atat Gigandet cat si Welling muncesc din greu – abia asteptam sa vedem ce aduc in aceste roluri! Deep Six este o turnura fascinanta pentru un actor ca Welling, iar iesirea din tiparul supereroilor in care l-am vazut atat de mult timp ar putea fi un impuls pozitiv pentru cariera sa. Iar lucrul cu Windhauser este un bonus incantator!

Deep Six nu are inca o data de lansare.

Cele mai bune emisiuni TV de pe Amazon Prime in acest moment (februarie 2022)

Atat de multe emisiuni, atat de putin timp.

Similar Posts