Tom Holland vorbeste despre ideea sa de film James Bond si despre ce a vrut sa faca dupa plecarea lui Daniel Craig

Tom Holland vorbeste despre ideea sa de film James Bond si despre ce a vrut sa faca dupa plecarea lui Daniel Craig

Dezbaterea despre cine va fi succesorul lui Daniel Craig in rolul lui Bond a vazut un cine este cine este cine dintre actorii de la Hollywood, cu BridgetonRege-Jean Page si Sonic the Hedgehog 2′Idris Elba, de la Sonic Hedge Sonic 2 si Idris Elba, fiind numiti. O alta fata cunoscuta care a aparut in conversatie este UnchartedTom Holland. Fiind un mare fan al Bond filmele Bond, in special cele din era Daniel Craig, a facut un caz pentru Holland. La un moment dat, parea ca face campanie pentru a deveni urmatorul 007, deoarece a vorbit despre o prezentare pe care a facut-o pentru un potential film James Bond.

Desigur, actorul nu este strain de actiunea intensa sau de munca sub acoperire, asa cum s-a vazut in succesele de box office Omul-Paianjen: Fara drum spre casa si Uncharted. inainte de a sari pe o potentiala franciza cu Uncharted, Holland a vrut ca James Bond sa fie urmatorul rol din CV-ul sau. Dar nu era dispus sa refaca filmele lui Craig, dupa cum a dezvaluit Tom Holland pe Late Night with Seth Meyers unde a vrut sa il duca pe spionul international.

Nu a mers chiar asa cum a fost planificat. in esenta, sunt un mare fan al lui James Bond. Mi-au placut filmele lui Daniel Craig. si m-am gandit pur si simplu: Daca ar merge mai departe, ar fi foarte interesant sa vedem cum James Bond devine James Bond. Asa ca am lansat aceasta idee pentru un film, care este o idee cam stupida. in esenta, nu ai spune publicului ca este un film cu James Bond pana la sfarsit, dar din punct de vedere al marketingului, este un cosmar. Ca si cum nu ar avea niciun sens.

Vizionarea unui James Bond James Bond fara sa stie ca este un film Bond s-ar putea sa nu fi functionat pentru fanii inraiti. Povestile de origine sau de introducere a lui Bond nu sunt ceva nou, asa cum s-a vazut cu 007 al lui Craig in Casino Royale. Dar daca nu ar fi primit tratamentul complet James Bond, probabil ca nu ar fi trecut bine, ceea ce Holland a inteles pe deplin. Pastrarea identitatii lui Bond ca fiind secreta ar fi contrazis personajul cu buze dezlantuite al lui Tom Holland. Chiar si Seth Meyers s-a indoit de capacitatea lui Holland de a pastra un secret. Iar Uncharted i-a dat dreptate, spunand,

Daca as fi fost distribuit in rolul lui Bond, as fi spus: „Eu sunt James Bond”. Tweet.

Cel putin Holland a fost sincer in legatura cu modul in care lumea va afla despre mandatul sau in Bond. Tweetul s-ar fi incadrat perfect in numarul de ori in care Tom Holland a dezvaluit secrete Marvel la inceputul carierei sale in MCU. Asadar, daca va obtine rolul intr-o zi, Twitter ar fi locul de urmarit.

Dar faptul ca armele pentru rolul lui James Bond nu este ceva nou pentru Spider-Man: No Way Home starul. Aceasta nu a fost prima data cand Holland a amintit de lansarea sa nefericita, deoarece nici Sony Pictures, nici Bond Estate nu au fost interesati de ideea sa cu tanarul James Bond. Dar lansarea sa l-a facut sa obtina un alt proiect urias in schimb – Nathan Drake in Uncharted. Asta nu inseamna ca Tom Holland a renuntat la dorinta de a obtine rolul lui 007, deoarece rolul lui Fara drum spre casa Jacob Batalon a mentionat ca Holland a vorbit mult despre acest rol. Asadar, starul de la Hollywood nu a renuntat la visele sale legate de Bond.

Cel putin Holland a avut ocazia de a avea o poveste de origine in rolul tanarului Nathan Drake. Acum are o franciza in plina expansiune dupa ce a sarbatorit Uncharted‘s opening weekend cu un bonus de dragoste pentru catelusi. Mai sunt si alte francize care debuteaza sau se intorc in cinematografe, pe masura ce mai multe lansari urmeaza sa soseasca. Dar daca toata aceasta discutie despre James Bond te-a facut sa iti doresti mai multa munca sub acoperire sau gadgeturi impresionante in viata ta, poti urmari aceste 10 noi filme de spionaj si emisiuni TV pentru a umple golul.

Similar Posts