Tom Holland

Tom Holland, starul din Uncharted, primeste o noua figurina de actiune in rolul lui Nathan Drake

Sezonul cinematografic 2022 incepe sa intre in sfarsit in viteza, iar potentialul unul dintre cele mai mari blockbustere ale anului tocmai a ajuns in cinematografe – adaptarea live-action a filmului Uncharted il are in rolul principal pe Tom Holland. in timp ce Holland va fi intotdeauna cunoscut pentru rolul sau ca Spider-Man in MCU, aventurierul Nathan Drake pare sa fie urmatorul sau mare personaj din franciza. El este, de asemenea, cel mai recent rol al lui Holland care primeste tratamentul de figurina de actiune din partea studiourilor Gentle Giant si Diamond Select Toys.

Diamond Select Toys nu este straina de Holland, deoarece au transformat multe dintre diferitele sale infatisari Spider-Man in figurine de-a lungul anilor. Aceasta ultima figurina il prezinta pe actorul Nathan Drake in versiunea sa clasica de camasa bronzata, pantaloni cargo si combinatie de cizme, asa cum se vede in filmul Uncharted filmul „Uncharted”. Figurina de 7 inci, desenata de Yuri Timg, este echipata cu un toc de arma, gata de lupta, si cu inelul caracteristic personajului pe care il poarta la gat si care poarta insemnele „Sic Parvis Magna” sau „Maretie de la inceputuri mici”.

Exista o multime de detalii sculptate si texturate deosebite observate in intreaga figurina care ar trebui sa faca multi colectionari fericiti avand in vedere pretul de 24,99 dolari. in special, sculptura capului Holland (desi nu este 100% exacta) arata excelent. Puteti vedea cu siguranta asemanarea actorului, iar detalii precum adancimea parului sau dat pe spate contribuie in mare masura la a face din aceasta figurina una aratoasa.

Uncharted se bazeaza pe populara serie de jocuri de actiune si aventura cu acelasi nume, realizata de Sony si Naughty Dog. tinuta prezentata pe aceasta figurina si in film aminteste foarte mult de un look similar purtat de Drake in infama secventa a accidentului de avion din Uncharted 3: Drake’s Deception. Secventa de actiune se intampla sa fie, de asemenea, in adaptarea cinematografica si a fost puternic prezentata in marketingul pentru Uncharted.

Desi filmul nu a primit cele mai bune recenzii, avand in prezent un scor de 39% pe Rotten Tomatoes, Uncharted actioneaza ca o celebrare a acestei serii de jocuri vechi de 15 ani, preluand elemente din fiecare dintre cele cinci jocuri principale pentru a-si crea propria poveste. Povestea se concentreaza pe un Nathan Drake mai tanar, aflat la inceputul carierei sale de vanator de comori, si pe relatia sa timpurie cu mentorul sau Sully, interpretat de Mark Wahlberg. Aceasta relatie a fost un element narativ semnificativ in Drake’s Deception, iar filmul o combina cu fundalul comorii de pirati din primul joc al seriei, Drake’s Fortune, si cea de-a patra intrare a acesteia, A Thief’s End.

in timp ce succesul acestei adaptari cinematografice variaza in functie de cine te intreaba, cel putin fanii francizei pot obtine o figurina de actiune interesanta. Noua figurina Holland-Nathan Drake este disponibila pentru precomanda pe site-ul Diamond Select, care are o lansare estimata pentru iulie 2022.

Uncharted se afla acum in cinematografe, iar pentru toate cele mai recente stiri despre franciza, ramaneti cu Collider. Puteti arunca o privire la figurina de actiune mai jos:

‘The Batman’: Michael Giacchino dezvaluie tema Smooth Jazz a lui Catwoman

Aceasta completeaza tripla „single” din partitura originala a lui Giacchino pentru filmul cu supereroi.

Similar Posts