Tom Holland dezvaluie propunerea sa teribila pentru un film despre James Bond Origins

Tom Holland dezvaluie propunerea sa teribila pentru un film despre James Bond Origins

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 13 DECEMBRIE: Tom Holland participa la premiera Sony Pictures’ „Spider-Man: No Way Home” Los Angeles Premiere pe 13 decembrie 2021 in Los Angeles, California. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Tom Holland a dezvaluit deja cum lansarea sa pentru un film cu James Bond s-a transformat, in esenta, in adaptarea live-action a lui Uncharted, iar datorita aparitiei sale recente in cadrul emisiunii Late Night with Seth Meyers, sa spunem doar ca ne bucuram ca puterile nu au fost de acord cu el si sa lasam lucrurile asa cum sunt.

Pe masura ce Spider-Man: No Way Home explica starul, el intentiona initial sa joace un James Bond mai tanar, spre deosebire de Nathan Drake, simbolul jocurilor video, dar cu o intorsatura pe care nimeni nu o va vedea venind:

„Nu a iesit chiar asa cum am planuit. in esenta, sunt un mare fan al lui James Bond. Mi-au placut filmele lui Daniel Craig”, a declarat Holland. „si m-am gandit pur si simplu: Daca ar merge mai departe, ar fi foarte interesant sa vedem cum James Bond devine James Bond. Asa ca am lansat aceasta idee pentru un film, care este o idee cam stupida. in esenta, nu ai spune publicului ca este un film cu James Bond pana la sfarsit, dar din punct de vedere al marketingului, este un cosmar. Ca si cum nu ar avea niciun sens.”

Nu, Tom, nu are, desi s-ar putea sa avem o idee de unde a pornit aceasta initiativa de marketing.

Sincer, ideea ca Holland sa fie un James Bond mai tanar s-ar putea sa nu fie prea exagerata. Avand in vedere ca mandatul lui Daniel Craig se va incheia in curand, franciza ar putea urmari o interpretare mai originala si mai apropiata de nisa a personajului 007, in locul unui rol principal masculin generic, intr-o reluare a filmarilor anterioare.

Prin interpretarea a doua personaje iconice ale culturii pop in doua superproductii de actiune in decurs de doar cateva luni, Holland a devenit unul dintre cei mai solicitati actori principali de la Hollywood. De ce nu ar fi ar vrea sa preia rolul Serviciului secret al Majestatii Sale? Este un permis de a ucide.

Similar Posts