Tom Holland confirma ca ia o pauza de la actorie

Tom Holland confirma ca ia o pauza de la actorie

(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Tom Holland a avut cativa ani foarte ocupati. De cand si-a facut debutul in rolul lui Marvel’s Spider-Man in Captain America: Civil War in urma cu sase ani, el a continuat sa apara in alte cinci filme din MCU, punctul culminant fiind succesul mondial de succes Spider-Man: No Way Home.

De asemenea, si-a gasit timp sa joace in Uncharted, Cherry, si sa ofere voce pentru o serie de filme de animatie. Toate acestea au facut sa fie de inteles cand a lasat sa se inteleaga ca se gandeste sa ia o pauza de la actorie in curand pentru a se bucura de viata pentru o schimbare.

intr-un interviu cu CinePOP, tanarul de 25 de ani a facut-o oficial cand a dezvaluit care sunt planurile sale imediate inainte de a se imbraca pentru a patra sa iesire solo ca Peter Parker.

„Ma intorc sa filmez o emisiune TV pentru Apple, de care sunt foarte entuziasmat… Dar pot spune cu incredere ca dupa ce voi termina acea emisiune TV, voi lua o pauza.”

Emisiunea TV de la Apple in cauza este The Crowded Room (Camera aglomerata), un serial antologic despre oameni care se confrunta cu boli mintale, inspirat de cartea The Minds of Billy Milligan (Mintile lui Billy Milligan) de Daniel Keyes. Holland va juca rolul principal al lui Milligan, care a fost prima persoana achitata vreodata de o crima din cauza unei tulburari disociative de personalitate.

Holland a precizat anterior ca si-ar dori sa se aseze la casa lui si sa intemeieze o familie, dar dupa ce si-a petrecut o mare parte din cei 20 de ani pe un platou de filmare, cine l-ar putea invinovati daca ar vrea doar sa stea pe o plaja insorita cu un cocktail?

Totusi, nu va asteptati ca aceasta pauza sa dureze la nesfarsit. Fara drum spre casaa lasat usa deschisa pentru ca Holland sa se intoarca pentru un nou set de aventuri, iar personajul are acum o tabla alba. Multi l-au considerat pe Peter Parker al lui Holland ca fiind un potential mentor pentru o noua generatie de tineri eroi, inchizand astfel bucla care l-a vazut asistat de Tony Stark in Homecoming.

Similar Posts