Tom Holland a spus ca munca de cascadorie la Uncharted l-a lasat negru si albastru

Tom Holland a spus ca munca de cascadorie la Uncharted l-a lasat negru si albastru

Fotografie realizata de Pascal Le Segretain/Getty Images

Spuneti ce vreti despre megastarul Tom Holland, nimeni nu-l poate acuza ca se preface. Pe Spider-Man actorul s-a destainuit recent despre faptul ca a facut cascadorii la viitorul sau film Uncharted, si suna brutal.

Variety a vorbit cu Holland, care il interpreteaza pe vanatorul de comori Nathan Drake, despre nivelul de ardoare necesar pentru unele dintre cascadorii.

„Am plecat de la fiecare cascadorie, dar cu siguranta am schiopatat de la cateva”, a spus Holland. „A aratat grozav in film, asa ca am fost fericit sa suport loviturile”.

Cascadoria in cauza a implicat o scena de urmarire in Barcelona, cand actorul s-a izbit de niste tigle de acoperis. in urma incidentului, el a ramas cu un sold negru si albastru.

Holland nu este straina de accidentarile de pe platou. Spider-Man: Departe de casa a fost amanat cand actorul a cazut in timp ce facea parkour in jurul unei fantani.

si alti actori au avut unele probleme cu filmul cu multa actiune. Tati Gabrielle o interpreteaza pe Jo Braddock in Uncharted, si s-a ranit la umar in timpul unei scene de lupta cu Holland.

„Nu m-a durut la inceput”, a declarat Gabrielle pentru Variety. „Doua ore mai tarziu, eram ca si cum, ‘Oh wow, ma doare umarul, nu prea pot sa-l ridic’. Pana in acea noapte, aveam dureri atroce, nu puteam sa ma misc sau sa ridic umarul deloc.”

Gabrielle a spus ca l-a vizitat pe medicul personal al lui Mark Wahlberg pe platoul de filmare.

„El a pipait in jur si a spus: ‘Oh, iubito, ti-ai dislocat umarul'”, a spus Gabrielle.

Wahlberg a spus ca nu a trebuit sa faca la fel de multe cascadorii ca si colegii sai mai tineri, dar ca isi aminteste de o scena dificila in care Gabrielle il bate in film.

„Cea mai mare rana a fost ego-ul meu”, a spus Wahlberg. Indiferent de animozitatea lor pe ecran, cei doi au devenit apropiati pe platou.

„[Am] devenit rapid prieteni chiar inainte de a incepe filmarile, am ajuns sa petrecem destul de mult timp impreuna. Probabil ca a fost favorita mea cu care am lucrat in film”, a declarat actorul. „Dar ea este adevarata, asa ca a trebuit sa fii foarte atent cand ai filmat acele scene.”

Holland a spus ca a descoperit Uncharted dupa ce a jucat jocul pe PlayStation 4 in rulota sa in timpul filmarilor pentru Spider-Man: Homecoming, potrivit Kotaku.

„Unul dintre luxurile de a face aceste filme este ca sunt facute de Sony, unul dintre luxurile de a lucra pentru Sony este PlayStation. Asa ca toate rulotele actorilor au fost dotate cu cele mai bune televizoare si cele mai noi PlayStation-uri, iar unul dintre jocurile pe care mi le-au dat a fost Uncharted”, a declarat Holland in timpul unui eveniment de prezentare Sony CES.

Uncharted ajunge in cinematografe pe 18 februarie.

Similar Posts