Tom Holland a sarbatorit weekendul de deschidere al Uncharteds cu niste catei adorabili

Tom Holland a sarbatorit weekendul de deschidere al Uncharteds cu niste catei adorabili, pentru ca de ce nu?

Uncharted ne-a onorat prezenta cu duo-ul imbatabil format din Mark Wahlberg si Tom Holland in weekendul trecut si a facut o premiera de zile mari. impreuna cu succesul inregistrat de Spider-Man: No Way Home, Holland este practic regele Box Office-ului in acest moment, iar el a sarbatorit Uncharted‘s opening weekend cu o sedinta foto cu un catelus. S-ar putea sa fie cel mai dragut lucru pe care il veti vedea toata ziua.

Ar putea Tom Holland sa fie si mai simpatic? Aparent, da, poate. intr-o noua postare pe Instagram, Holland poate fi vazut pozand cu catelusi si nu sunt sigura care este mai dragut – actorul sau cateii. Poti vedea postarea de mai jos si sa dai swipe pentru mai multe poze cu un alt catelus adorabil:

Nu urasc nimic din aceasta postare si se pare ca Tom Holland s-a distrat copios facand aceste fotografii. in al doilea slide, Holland face fata universala de dragalasenie la catelus pe care sunt destul de sigur ca toti cei care au vazut fotografiile o fac in timp ce le privesc. intr-o alta fotografie, el se uita in jos la catelus si arata cu degetul in fata, iar eu mi-l imaginez in totalitate vorbindu-i catelusului incercand sa il faca pe adorabilul bebelus sa se uite la camera.

Oamenii din sectiunea de comentarii a postarii sunt numai laude. Un fan spune ca trebuie sa il protejam pe Tom Holland cu orice pret, lucru cu care trebuie sa fiu de acord. Holland a ajuns destul de mult la statutul de comoara nationala. Alti fani vorbesc despre cat de draguti sunt atat cateii, cat si Holland insusi, multi facand referire la parul sau lung si cret pe care il poarta in fotografii si pe care nu l-au mai vazut in filmele sale.

Este greu sa nu observi ca o anumita persoana a apreciat, de asemenea, fotografiile, lasand un comentariu care contine emoji-ul cu ochii inimii. Zendaya, partenera lui Tom Holland Spider-Man partenera lui Tom Tom Holland si partenera oficiala din 2021, s-a grabit sa comenteze la postarea sa, iar fanii au observat cu siguranta. in timp ce majoritatea fanilor se concentreaza pe aceasta postare in sine, unii dintre ei comenteaza cu siguranta despre dragostea lor pentru relatia cuplului, despre care fanii speculeaza de ani de zile. Comentariul lui Zendaya in sine are peste doua mii de raspunsuri din partea fanilor.

Sincer, doar doua lucruri ar putea face postarea lui Tom Holland mai buna decat este deja. Unu, Holland si Zendaya sa adopte impreuna acesti doi caini adorabili, facand ca toate visele noastre tomdayene sa devina realitate. Sau, doi, Holland Uncharted Mark Wahlberg raspunde cu propriile sale poze cu catelusi (de preferinta fara camasa, dar eu as fi de acord cu un pulover asemanator cu cel pe care il poarta Holland). Walhberg a demonstrat deja ca isi poate trolla colegul in cel mai bun mod, iar eu traiesc pentru dinamica celor doi.

Desi nu sunt implicati catelusi (exista totusi o pisica, se pune?), puteti vedea filmul lui Tom Holland si Mark Wahlberg Uncharted in cinematografe acum. Holland nu mai are alte filme planificate pentru acest an, dar veti gasi o multime de lucruri interesante in lista noastra cu viitoarele lansari cinematografice pentru 2022.

Similar Posts