Tom Hanks

Tom Hanks, Robert Zemeckis si Eric Roth din Forrest Gump se reunesc pentru filmul Here

Tatal Americii, Tom Hanks, poate ca imbatraneste, dar asta nu-l impiedica sa faca filme. Potrivit Deadline, Hanks se reuneste cu Forrest Gump regizorul Robert Zemeckis la un nou film intitulat Here. Forrest Gump scriitorul Eric Roth este atasat pentru a scrie scenariul, adaptandu-l dupa romanul grafic cu acelasi nume din 2014 al lui Richard McGuire. Va fi pentru prima data cand Forrest Gump echipa de vis lucreaza impreuna in ultimii 30 de ani. Proiectul este inca in dezvoltare, dar se pare ca prezinta un interes puternic pentru mai multe studiouri concurente si streameri si va fi scos la licitatie in curand.

Aici a fost un roman grafic aclamat de critica, care spunea povestea unei singure camere pe o perioada de timp indelungata. Romanul aprofunda povestile oamenilor care au ocupat camera din trecut si pana in viitorul indepartat. Aici a inceput initial ca o banda desenata de 6 pagini pe care McGuire a publicat-o in 1989, dar a fost extinsa intr-un roman grafic in 2014.

Forrest Gump a facut curatenie celebra la Oscaruri, castigand Roth, Hanks si Zemeckis toate premiile Oscar la categoriile lor respective inainte de a primi premiul pentru cel mai bun film. Eric Roth a fost nominalizat de 7 ori la Oscar, primind unul anul acesta pentru scenariul sau adaptat pentru Dune. Zemeckis si Hanks au colaborat de mai multe ori de la Forrest Gump: Cast Away (pentru care Tom Hanks a fost, de asemenea, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor), The Polar Express, si viitorul film Pinocchio. La fel ca Forrest Gump, Aici pare a fi centrata pe o perioada lunga de timp, desi pare mult, mult mai lunga decat cei treizeci de ani de Forrest Gump.

„Pinocchio” al lui Disney: Joseph Gordon-Levitt este distribuit in rolul lui Jiminy Cricket in opozitie cu Tom Hanks

Conceptul de Aici suna foarte asemanator cu precedentul film al lui Tom Hanks Cloud Atlas, care, de asemenea, se intindea pe o perioada masiva de timp si prezenta povestile interconectate ale mai multor personaje diferite. Hanks are in prezent o lista destul de incarcata de filme viitoare, inclusiv Baz Luhrmann’s Elvis, al lui Wes Anderson Asteroid City, A Man Called Otto.(remake-ul in limba engleza al filmului A Man Called Ove), si va juca rolul lui Geppetto in filmul mentionat mai sus Pinocchio. Hanks poate fi vazut recent in Finch, Greyhound, News of the Worldsi, pentru scurt timp, ca un cameo in Borat: Filmul de film ulterior.

Filmul va fi produs de compania de productie Playtone a lui Tom Hanks si Gary Goetzman, precum si de compania de productie Imagemovers a lui Robert Zemeckis. in prezent nu exista o data de lansare stabilita pentru Aici.

Filmul „A Man Called Otto” al lui Tom Hanks este vandut catre Sony printr-o tranzactie record EFM in valoare de 60 de milioane de dolari

Recordul a fost detinut anterior de ‘The Pale Blue Eye’, un thriller de epoca cu Christian Bale in rolul principal.

Similar Posts