Filmul lui Tom Hanks "A Man Called Otto" este vandut catre Sony printr-o tranzactie record EFM in valoare de 60 de milioane de dolari

Tom Hanks A Man Called Otto Data de lansare Primul sinopsis dezvaluit de Sony

Sony Pictures a dezvaluit recent ca mai multe filme viitoare au acum date de lansare stabilite. Unul dintre aceste filme este A Man Called Otto, care il are in rolul principal pe Tom Hanks, laureat al premiului Oscar (Forrest Gump) in rolul principal. Un barbat pe nume Otto este oficial proprietatea Sony incepand de saptamana trecuta, in urma unui intens razboi al ofertelor la European Film Market din cadrul Festivalului de Film de la Berlin.

Filmul se bazeaza pe romanul „A Man Called Ove”, best-seller-ul lui Fredrik Backman din New York Times, care a fost adaptat si intr-o comedie suedeza regizata de Hannes Holm in 2015. Remake-ul din 2022 – care si-a redenumit personajul titular din Ove in Otto pentru a reflecta cadrul american – va fi regizat de Marc Foster (Finding Neverland). David Magee, nominalizat de doua ori la premiile Oscar (Life of Pi) adapteaza romanul original la scenariu.

Filmul va spune povestea lui Otto, un vaduv irascibil, irascibil si extrem de strict. El isi tine intregul cartier legat de principiile sale, in timp ce ii observa cu discernamant pe toti in fiecare zi. in timp ce acest barbat izolat (si profund singuratic), care inca plange pierderea sotiei sale, pare sa-si fi pierdut complet scanteia vietii, dorindu-si moartea, el se imprieteneste cu noii sai vecini printr-o prietenie improbabila. incet, dar sigur, Otto incepe sa se schimbe. Dar drumul spre schimbare nu este unul usor atunci cand vechile obiceiuri mor greu.

Productie: Un barbat numit Otto alaturi de Hanks se afla sotia sa Rita Wilson, Fredrik Wikström Nicastro de la SF Studios si Gary Goetzman. Forster, Magee si Renee Wolf sunt producatori executivi. Alaturi de Hanks, in film mai joaca Mariana Treviño, Rachel Keller si Manuel Garcia-Rulfo. Filmarile ar urma sa inceapa luna aceasta in Pittsburgh.

Tom Rothman, CEO si presedinte al Sony Pictures Motion Picture Group, a facut anterior acest comentariu despre distributie si echipa:

„Ce constelatie uimitoare de talente: Tom Hanks intr-un rol iconic si un regizor exceptional in persoana lui Mark Forster; producatori exceptionali in persoana Ritei Wilson, lui Gary Goetzman si Fredrik WikstrГ¶m Nicastro; un scenariu rafinat de David Magee; o carte best-seller la nivel mondial; si partenerul nostru de lunga durata, SF Studios.”

Un barbat numit Otto va ajunge in cinematografe in ziua de Craciun, pe 25 decembrie 2022.

Austin Butler este „Elvis” in primul trailer pentru filmul biografic rock al lui Baz Luhrmann

Filmul se intinde pe 20 de ani de-a lungul vietii si carierei icoanei muzicale.

Similar Posts