Tom Felton isi aminteste un adevar despre filmarile la Harry Potter si de ce nu impartaseste aceste povesti cu fanii tineri

Tom Felton isi aminteste un adevar despre filmarile la Harry Potter si de ce nu impartaseste aceste povesti cu fanii tineri

Tom Felton apartine uneia dintre cele mai indragite francize cinematografice din toate timpurile, aparand in rolul lui Draco Malfoy de-a lungul intregii serii Harry Potter. De asemenea, el este in general entuziast in ceea ce priveste fandomul si este chiar in regula cu responsabilitatea de a face parte din serie, spunand la inceputul acestui an ca nu a „simtit niciodata ca este o greutate de dus”. Cu toate acestea, la inceput, cand inca isi simtea rolul in cadrul francizei, el isi aminteste ca a impartasit un adevar despre filmari si cum a invatat rapid ca era mai important sa fie un ambasador al Lumii Vrajitorilor si sa aduca magia pentru fani.

Vorbind in cadrul unui profil mai lung la Square Mile, actorul a vorbit despre participarea la primul sau mare eveniment pentru fani si despre cum l-a ajutat cu adevarat sa inteleaga ce a insemnat aparitia in Harry Potter – si ce a continuat sa insemne mostenirea francizei pentru Tom Felton, in timp ce lucruri precum editia speciala cu ocazia celei de-a 20-a aniversari il ajuta sa traiasca mai departe. in timpul primului sau panel de la San Diego Comic-Con, un tanar fan l-a intrebat despre cum este sa calaresti o matura. La inceput, el a spus adevarul… si nu a fost chiar asa cum se astepta.

imi amintesc ca, dupa primele doua filme, a avut loc Comic Con din San Diego… Am participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu mii de fani Potter. A venit un baietel de sapte ani. Am coborat microfonul. Ea intreaba [adopta un falsetto copilaresc]: „Cum e sa zbori cu o matura?” „Scuze, draga? Cum e sa zbori cu o matura? Dureros! Oribil! Stai pe un stalp de metal si-ti sufla vantul in par.’.

in acest moment, participarea la Comic-Con din San Diego este un ritual de trecere pentru multe celebritati din diverse fandomuri. Cu toate acestea, prima data cand o celebritate merge, este posibil sa nu stie exact la ce sa se astepte, iar alte nume populare din fandomuri precum Star Wars’ Adam Driver au vorbit despre derapaje inainte. in cazul lui Tom Felton, raspunsul la mersul pe matura in universul Harry Potter este ca este obositor si nu este deosebit de distractiv. Dar si-a dat seama ca nu putea spune asta unui copil de 7 ani care astepta un raspuns magic. Asa ca a improvizat.

Iar fata ei se face – [adultul Felton isi mareste ochii in semn de alarma]. Asa ca mi-am dat seama repede: ‘Este una dintre cele mai frumoase experiente din viata ta! Cati ani ai? Ai noua ani. Mai ai doi ani si vei afla singur’.

in timpul care a trecut de atunci, Felton spune ca continua sa fie un ambasador si sa mentina magia. Uneori, parintii il roaga chiar sa le insufle putina cunoastere despre Hogwarts copiilor, a mai spus Felton pentru publicatia respectiva:

Am avut multi parinti care au folosit asta ca munitie: „Spune-le ca nu vor intra in Hogwarts daca nu-si fac temele!”.

S-ar putea sa existe o mica minciuna alba sau doua implicate in munca lui Tom Felton, dar asta face parte din procesul de a se asigura ca magia lui Harry Potter continua sa traiasca. De fapt, insa, interesul pentru franciza este inca foarte mare, dupa cum o demonstreaza un nou Fantastic Beasts care urmeaza sa apara si care va fi lansat mai tarziu in acest an si popularitatea Harry Potter special 20th Anniversary Reunion, Return to Hogwarts, care a impulsionat abonamentele HBO Max in aceasta iarna.

Similar Posts