Tom Brady va produce si va juca in comedia cu tema Tom-Brady

Tom Brady va produce si va juca in comedia cu tema Tom-Brady

Fotografie realizata de Harry How/Getty Images

Fostul fundas al echipei New England Patriots, Tom Brady, a anuntat primul sau concert de dupa retragere; va produce si va juca intr-o noua comedie de calatorie, 80 pentru Brady, o comedie bazata pe povestea adevarata a patru fani Patriots care fac o calatorie transformatoare la Super Bowl 2017 pentru a-si vedea eroul, Tom Brady, jucand.

Fanii fostului Tampa Bay Buccaneer s-ar putea sa fie dezumflati sa afle ca, desi este personajul titular, Brady va aparea doar ca actor secundar in distributia de vedete a filmului, care ii include pe Sally Field, Rita Moreno, Jane Fonda si Lily Tomlin. De la 9 la 5 Tomlin si Fonda nu au trebuit sa astepte prea mult timp pentru a face din nou echipa, dupa ce au incheiat recent serialul Netflix Grace si Frankie.

Brady va fi regizat de co-scenaristul filmului, Kyle Marvin, care va juca si in viitorul serial limitat Apple WeCrashed alaturi de Jared Leto si Anne Hathaway, bazat pe un scenariu de Emily Halpern & Sarah Haskins, care au scris impreuna filmul de succes indie Booksmart. Filmarile vor incepe in primavara.

Brady (persoana) nu este strain de actoria de comedie, dupa ce a jucat rolul lui „Tom Brady” in Entourage, Family Guy, si The Simpsons. Printre proiectele anterioare pe care Brady le-a produs se numara seria documentara Religia sportului si Omul din arena, un serial ESPN despre viata si cariera lui Tom Brady. Pana in prezent, compania sa de productie, 199 Productions, nu a facut niciun anunt cu privire la alte proiecte decat Tom Brady.

Tom Brady a jucat timp de douazeci de sezoane la New England Patriots, cu care a castigat sase Super Bowl-uri, si inca doi ani la Tampa Bay Buccaneers, cu care a castigat al saptelea si ultimul sau inel. El se alatura altor mari jucatori de fotbal, care isi fac loc in anii de aur in lumea comediilor de pe marele ecran, printre care Brett Favre, care a aparut ca el insusi in There’s Something About Marysi O.J. Simpson, care a jucat in rolul locotenentului Nordberg in filmul Naked Gun in franciza cinematografica „Naked Gun”.

Similar Posts