Tom Brady va juca in comedia Road Trip 80 pentru Brady pentru Paramount

Tom Brady va juca in comedia Road Trip 80 pentru Brady pentru Paramount

in film vor mai juca Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno si Sally Field.

Fostul jucator NFL Tom Brady trece de la o cariera in fotbal la o cariera in filme. Potrivit The Hollywood Reporter, Brady va produce si va aparea ca el insusi in viitorul film de comedie al Paramount Pictures 80 pentru Brady.

in film vor juca, de asemenea, Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno si Sally Field, care vor interpreta rolul a patru prieteni care sunt fani ai lui Brady. in film, prietenii decid sa faca o calatorie cu masina pentru a-l vedea pe Brady jucand in Super Bowl 2017. in evenimentele reale ale meciului, echipa lui Brady, New England Patriots, i-a invins pe Atlanta Falcons. Brady a primit ulterior premiul de cel mai valoros jucator al Super Bowl pentru acest meci. Printre lucrarile anterioare ale lui Tomlin se numara si filmul din 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse (regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey si Rodney Rothman). Tomlin poate fi vazut, de asemenea, alaturi de Fonda in serialul Netflix Grace and Frankie, al carui sezon final este programat sa fie difuzat la sfarsitul acestui an. Fonda va juca, de asemenea, in viitorul film de animatie Luck, primul film de lungmetraj de la Skydance Animation.

Printre lucrarile anterioare ale lui Moreno se numara filmul din 1961 West Side Story (regizat de Robert Wise si Jerome Robbins), remake-ul acestuia din 2021 (regizat de Steven Spielberg). Field a jucat rolul matusii May in The Amazing Spider-Man (in regia lui Marc Webb) si a jucat recent in seria AMC Dispatches from Elsewhere.

Filmul va fi regizat de Kyle Marvin. Marvin a jucat anterior in filmul din 2019 si a fost co-scenaristul acestuia The Climb. El va juca, de asemenea, rolul lui Miguel McKelvey in viitorul serial limitat Apple TV +. WeCrashed. Marvin a scris, de asemenea, scenariul filmului impreuna cu Michael Covino. Scenariul se bazeaza pe un proiect anterior scris de Emily Halpern si Sarah Haskins. Marvin si Covino vor fi, de asemenea, producatori executivi pentru film prin intermediul bannerului lor Watch This Ready. Jeff Stott va fi producator executiv.

Brady va fi, de asemenea, producator pentru film prin intermediul companiei sale de productie 199 Productions. Brady a lansat aceasta companie de productie in 2020, a carei lista de proiecte viitoare include si viitorul film documentar Unseen Football (regizat de Gotham Chopra). El a dezvoltat filmul impreuna cu Donna Gigliotti, care va fi, de asemenea, producator. Printre lucrarile anterioare de productie ale lui Gigliotti se numara filmul din 2016 Hidden Figures (in regia lui Theodore Melfi), The Fundamentals of Caring (in regia lui Rob Burnett) si filmul din 2014 Big Stone Gap (in regia Adrianei Trigiani). inainte de a lucra in cinematografie, Brady a jucat in NFL timp de 22 de sezoane, evoluand pentru New England Patriots in perioada 2000-2019. De asemenea, a jucat pentru Tampa Bay Buccaneers in perioada 2020-2021, inainte de a-si anunta retragerea din fotbal la inceputul acestui an. in perioada in care a jucat, echipa lui Brady a obtinut sapte victorii la Super Bowl. 80 pentru Brady nu va fi singurul proiect viitor care se va axa pe cariera legendara a lui Brady. O viitoare serie documentara The Dynasty (Dinastia) va fi lansat de Apple TV+, care analizeaza perioada in care Brady a jucat pentru echipa. Filmul va fi produs de Paramount Pictures si Endeavor Content. Filmarile sunt programate sa inceapa in primavara.

Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare pentru 80 pentru Brady. intre timp, fanii il vor putea vedea pe Marvin in viitorul serial WeCrashed, care va avea premiera pe 18 martie pe Apple TV+.

Premiile Oscar din acest an schimba modul in care prezinta unele dintre premiile sale

Academia schimba putin lucrurile in acest an.

Similar Posts