Toate filmele Paramount vor merge la Paramount+ dupa lansarea in cinematografe

Toate filmele Paramount vor merge la Paramount+ dupa lansarea in cinematografe

Paramount+ a anuntat ca, incepand din 2024, toate filmele Paramount vor fi difuzate direct pe serviciul de streaming dupa ce se vor termina difuzarea in cinematografe. Recent, mai multe filme Paramount au fost lansate la zi si la data pe Paramount+, inclusiv Clifford the Big Red Dog si PAW Patrol: The Movie. Cu toate acestea, altele au fost puse la dispozitie pentru streaming pe Paramount+ la patruzeci si cinci de zile dupa ce au fost lansate in cinematografe, inclusiv Un loc linistit: Part II si Snake Eyes.

inca nu este clar cat de repede exact vor fi lansate pe Paramount+ lansarile Paramount dupa lansarea lor initiala in cinematografe. Paramount a confirmat aceasta veste intr-o serie de anunturi importante. Printre titlurile Paramount care urmeaza sa fie lansate in 2024 se numara in prezent Misiune Imposibila 8, un nou film de animatie Transformers si o noua interpretare a filmului The Smurfs. Un loc linistit: Partea a III-a a fost, de asemenea, anuntata oficial, cu o data de lansare planificata pentru 2025. Avand in vedere ca aceste titluri reprezinta francize atat de mari, aceasta miscare a Paramount ar putea schimba industria cinematografica pentru totdeauna.

Alte servicii majore de streaming care sunt detinute de companii de distributie fac, de asemenea, ca filmele sa fie disponibile imediat dupa lansarea lor in cinematografe sau in acelasi timp. Modul in care HBO Max a tratat Nightmare Alley este doar un exemplu major din multe altele. Multi iubitori de film se tem ca aceste noi norme de streaming vor fi inceputul mortii cinematografelor, dar succesul acestui experiment le poate dovedi ca se inseala. Filmul lui David Gordon Green Halloween Kills a fost disponibil pentru streaming pe Peacock timp de saizeci de zile in ziua in care a fost lansat in cinematografe, si totusi a reusit sa obtina incasari de peste 131 de milioane de dolari la un buget de 20 de milioane de dolari, fiind vizionat acasa de aproape 3 milioane de gospodarii in acelasi timp.

Alte anunturi facute de Paramount includ Paramount+ care isi combina continutul cu Showtime si faptul ca ViacomCBS si-a schimbat oficial denumirea corporativa in Paramount. Acesta pare a fi un moment de rebranding major pentru compania de film si poate marca o schimbare majora in general pentru industria de divertisment. Paramount a anuntat, de asemenea, mai multe proiecte noi care sunt in curs de dezvoltare. Printre acestea se numara un Blue’s Clues care se presupune ca va aparea in acest an, filmul lui Seth Rogen despre Teenage Mutant Ninja Turtles, si o serie de SpongeBob Squarepants trei dintre acestea fiind exclusiv pentru streaming si un al patrulea urmand sa fie lansat in cinematografe.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ va fi primul din trilogia planificata

Avioane, Automobile… va rog sa avem Trenuri Transformers pana la sfarsitul deceniului!

Similar Posts