Toate episoadele vor fi difuzate in exclusivitate pe Paramount+ in 2025

Toate episoadele vor fi difuzate in exclusivitate pe Paramount+ in 2025

Mergand pe Muntele Paramount, ma voi distra…

South Park se pregateste sa isi mute tot continutul pe Muntele Paramount. in 2025, populara comedie de animatie pentru adulti despre patru baieti din oraselul lor „somnoros” de munte va fi difuzata exclusiv pe Paramount+, ca parte a listei de animatie pentru adulti in expansiune a streamer-ului. Este punctul culminant al unui plan in mai multe etape care va vedea cele peste trei sute de episoade ale serialului transferate pe streamer la nivel international, impreuna cu doua noi speciale din franciza mai tarziu, in 2022, urmate de noi filme in fiecare an pana in 2027. incepand cu sezonul 27, in 2024, Paramount+ va fi noua casa de streaming pentru episoade atunci cand acestea vor debuta.

Serialul se alatura serialului rebotezat Beavis si Butt-Head ca parte a efortului Paramount de a controla drepturile de streaming pentru mai multe nume mari din animatie, dar este, de asemenea, un fel de extindere a relatiei dintre streamer si South Park. Doua dintre emisiunile speciale ale serialului, South Park: Post COVID si South Park: Post COVID: The Return Of COVID, au fost exclusivitati Paramount+, iar popularitatea continua a francizei, combinata cu succesul acestor specialitati, a facut ca noua configuratie sa fie de la sine inteleasa. Avand in vedere ca creatorii serialului, Trey Parker si Matt Stone, au semnat un mega-intelegere de 900 de milioane de dolari pentru a continua sa lucreze la noi sezoane ale comediei premiate de mult timp, alaturi de filme pentru streamer, Paramount+ s-a dotat cu o bogatie tot mai mare de comedie animata pentru a-si satisface abonatii.

Chris McCarthy, directorul de continut al Paramount pentru divertisment nescriptionat si animatie pentru adulti, a anuntat noul acord in timpul evenimentului de marti al investitorilor companiei, laudand noua injectie de viata sub bannerul de animatie pentru adulti al streamerului lor:

SOUTH PARK si BEAVIS AND BUTT-HEAD sunt doua dintre cele mai de succes si cele mai cunoscute IP-uri de animatie pentru adulti din istoria genului si sunt incantat ca Paramount+ va fi noua lor casa exclusiva SVOD. Prin extinderea universului acestor francize, deblocam o valoare semnificativa in cadrul tezaurului de IP al ViacomCBS, iar acesta este doar inceputul.

in ciuda faptului ca este o proprietate Paramount prin Comedy Central, South Park a fost difuzat in afara stratosferei companiei timp de ani de zile, cea mai recenta casa de streaming fiind HBO Max. Streamerul a asigurat catalogul emisiunii intr-un mega-acord de cinci ani in 2020, plasand comedia castigatoare a cinci premii Emmy in fruntea propriei colectii de animatie. Pactul lor intern expira in 2025, deschizand calea pentru ca Paramount sa preia serialul pentru publicul din SUA.

Sezonul 25 din South Park este in curs de desfasurare la Comedy Central si poate fi difuzat in prezent pe HBO Max.

Serialul revival ‘Beavis and Butt-Head’ va avea premiera pe Paramount+.

Succesul animat a mai fost reluat o data, in 2011, la MTV.

Similar Posts