Timothee Chalamet a fost vazut in costum complet la filmarile pentru Wonka in Oxford

Timothee Chalamet a fost vazut in costum complet la filmarile pentru Wonka in Oxford

Timothee Chalamet a fost zarit in costum complet, cu palarie de sus si toate cele, in rolul ciocolatierului Willy Wonka, in Oxford. Pe Dune a schimbat nisipul din Arrakis cu strazile Londrei victoriene pentru urmatorul film al Warner Bros. Wonkaun film prequel muzical care se concentreaza pe modul in care tanarul Willy si-a indeplinit visul de a deschide cea mai buna fabrica de ciocolata din lume, inspirat din cartea lui Roald Dahl, „Wonka”. Charlie si fabrica de ciocolata.

in contextul in care filmarile continua in Marea Britanie, Chalamet a fost vazut saptamana aceasta filmand scene in apropierea Universitatii Oxford. in fotografiile si filmuletele de platou care au ajuns pe retelele de socializare, actorul in varsta de 26 de ani este vazut purtand o redingota mov, o cravata portocalie si o palarie si pantaloni bej, tinuta fiind accesorizata de un baston. Per total, look-ul aminteste foarte mult de costumul lui Gene Wilder din filmul „Gene Wilder” din 1971. Willy Wonka si fabrica de ciocolata. Johnny Depp a jucat acest rol si in remake-ul din 2005.

Chalamet a facut pereche cu tanara actrita Calah Lane in timpul filmarilor de pe 16 februarie, desi se presupune ca si colegul de platou a fost prezent Hugh Grant.

Mais de Timothee Chalamet astazi (16/02) cu actrita Calah Lane in timpul filmarilor la „Wonka” in Oxford.

sarahckim via Instagram Stories pic.twitter.com/jwIARhmoEQ

Petrecerea intregii zile afara, in iarna engleza, s-a dovedit a fi o corvoada pentru Chalamet, intrucat un filmulet de pe platou il infatisa sarind in sus si in jos intre scene, in incercarea de a se incalzi.

De pe Paddington regizorul Paul King, Wonka prezinta o distributie de talente britanice care rivalizeaza cu o distributie de stele. Harry Potter filmul Harry Potter. Lui Chalamet si Grant li se alatura nume precum Olivia Colman (The Lost Daughter), Sally Hawkins (The Shape of Water), Rowan Atkinson (Love Actually), Jim Carter (Downton Abbey), Matt Lucas (Alice in tara Minunilor), si Koba Holdbrook-Smith (Justice League). Keegan-Michael Key este, de asemenea, programat sa apara.

Desi este inca in genunchi in productie, Wonka este programat sa se lanseze in cinematografe peste putin peste un an, pe 17 martie 2023. Timothee Chalamet urmeaza sa joace, de asemenea, in Dune: Partea a doua si in filmul de groaza romantica Bones & All.

Similar Posts