The Trench ii are in distributie pe Sienna Guillory

The Trench ii are in distributie pe Sienna Guillory, Styler Samuels si Sergio Peris-Mencheta

Vom avea nevoie de mai multe corpuri calde pentru a lupta impotriva a ceva atat de mare ca meg. in mod corespunzator, cei de la Warners au adaugat mai multe pentru ospat, aducand o serie de fete noi in distributia pentru The Meg 2: The Trench, alaturi de confirmarea unui numar de vedete care revin din thrillerul original cu rechini. (si da, daca nu stiati deja: Jason Statham, durul britanic si inotatorul olimpic de odinioara, este deja confirmat ca se va intoarce).

Desi nu i s-a dat niciodata ocazia sa lupte cu rechinii zombi care se ascundeau sub nefasta vila Spencer in jocurile video, Sienna Guillory – starul din Resident Evil franciza – o va avea ocazia sa se lupte cu rechinul gigant omonim in Meg 2. Ea a fost vazuta ultima data in Clifford the Big Red Dog, indicand probabil o inclinatie pentru filmele cu animale uriase, desi docilitatea poate varia. Skyler Samuels, care a jucat in serialul de supereroi de la Fox The Gifted, se alatura, de asemenea, liniei de momeala pentru rechini. in cele din urma, pregatindu-si aripioarele si butelia de scufundare pentru un duel cu pestele preistoric este Sergio Peris-Mencheta, din Snowfall celebru pentru Snowfall.

Detaliile intrigii sunt tinute sub tacere, dar avand in vedere ca Meg franciza Meg nu va fi niciodata ceva ce vom consuma pentru poveste, asta nu este o problema: ceea ce putem presupune cu bucurie este ca va fi multa mancare de rechini. Potrivit The Hollywood Reporter, Peris-Mencheta va juca „unul dintre antagonistii filmului, un mercenar dur”. Guillory, pe de alta parte, „este seful unei divizii de stiinte aplicate”, iar Samuels „este un membru iubitor de aventuri din echipajul submarinului lui Statham”. in ceea ce priveste cine va fi primul care va fi omorat, ar fi bine sa pariati imediat.

Ben Wheatley, un nominalizat surprinzator pentru scaunul de regizor, conduce acest thriller de aventura, care se filmeaza in prezent in Marea Britanie, tara sa natala.

Am vorbit cu Statham despre The Meg 2 in luna mai a anului trecut, in timp ce a aparut in filmul lui Guy Ritchie Wrath of Man, iar el ne-a pus la curent cu progresele inregistrate in legatura cu continuarea filmului cu rechini:

„Da, vom incepe filmarile in ianuarie. Ben Wheatley este regizorul. Sunt foarte incantat sa lucrez cu el. Sunt incantat sa pornesc, stiti. A trecut ceva timp, am asteptat scenariul potrivit si regizorul potrivit sa apara, iar acum avem toate aceste lucruri. Acum sunt toate adunate. [Ben este] grozav. Avem deja o stenograma grozava. Avem gusturi similare, imi plac filmele lui, cred ca este un regizor genial. Cred ca avem o sansa buna sa facem ceva bun.”

The Meg 2: The Trench nu a confirmat inca o data de lansare, dar ramaneti cu ochii pe Collider pentru toate stirile, trailerele si alte informatii care apar despre film.

‘The Meg 2’ incepe productia in Marea Britanie, in regia lui Ben Wheatley

Ben Wheatley va prelua fraiele regiei de la Jon Turteltaub, care a condus primul film.

Similar Posts