The Rings Of Power stabileste un record la Super Bowl cu 257 de milioane de vizualizari

The Rings Of Power stabileste un record la Super Bowl cu 257 de milioane de vizualizari

Amazon Studios a confirmat ca teaser trailerul pentru The Lord of the Rings: Inelele de putere a stabilit un nou record pentru Super Bowl, atragand 257 de milioane de vizualizari in prima zi, conform raportului Syfy Wire.

Presupuneam deja ca hype-ul pentru noua adaptare live-action a noii adaptari live-action a lumii fantastice a lui Tolkien de la Amazon va fi uluitor de vizionat, dar cine ar fi stiut ca receptia va stabili un nou record pentru promo-urile de divertisment in Marele Joc? Acesta pare sa fie intr-adevar cazul cu primul teaser oarecum lipsit de stralucire pentru The Rings of Power, care, conform estimarilor Amazon, a reusit sa adune 257 de milioane de vizualizari in primele 24 de ore de la lansare.

Pentru un spectacol care, in mod istoric, a atras un numar mare de oameni pentru giganti ai industriei precum Disney, aceasta este o realizare uriasa pentru studiourile Amazon si, poate, o confirmare a faptului ca Stapanul Inelelor isi pastreaza inca tipul de popularitate la care spera atunci cand a cumparat drepturile pentru o adaptare in 2017.

Ukonwa Ojo, directorul de marketing al Prime Video, a publicat urmatoarea declaratie pentru a aborda precedentul.

„Raspunsul la The Lord of the Rings: The Rings of Power a fost imensa. in prezentarea viitorului serial telespectatorilor, obiectivul nostru a fost sa ne asiguram ca ne pozitionam in epicentrul culturii pop, ramanand in acelasi timp fideli universului Tolkien. A fost incredibil sa vedem reactia uimitoare la fiecare ritm de marketing pe care l-am dezvaluit in ultima luna.”

Avand in vedere ca teaser trailerul a durat doar un minut si nu a dezvaluit nimic din ceea ce nu stiam deja, putem spune ca studiourile Amazon pregatesc fanii pentru un trailer complet in lunile urmatoare.

Inelele de putere este programat in prezent pentru lansare pe 2 septembrie.

Similar Posts