Inelele Puterilor Cea mai mare abatere de la povestea lui Tolkiens a fost dezvaluita

The Rings Of Power dezvaluie inca trei nume de personaje

Amazon a dezvaluit anterior numele a sapte personaje din Stapanul Inelelor: Inelele de putere afise. Acum, au dezvaluit identitatea a inca trei.

in timp ce compania continua sa faca pe timidul cand vine vorba de The Rings of Power fragmente, in cele din urma am primit un trailer teaser mult asteptat in timpul Super Bowl LVI de ieri. in plus, masina de marketing dezvaluie in mod constant noi detalii, desi destul de nesemnificative, despre serie.

De exemplu, fanii stiu acum ca Inelele de putere se va ocupa de dilemele celei de-a Doua Epoci si de ascensiunea la putere a lui Sauron ca lord al intunericului. De asemenea, am aflat ca Galadriel va fi deocamdata capul de afis al povestii, alaturi de un nou personaj numit Halbrand, care pare a fi un stramos al Rohirrimilor.

Alaturi de ei vor fi o multime de personaje noi si fete cunoscute, printre care Printul Durin al IV-lea, Bronwyn, Arondir si Lordul Elrond, pe care multi dintre noi il recunoastem din Stapanul inelelor si Hobbitul trilogii. Acum, contul oficial de Twitter pentru Stapanul inelelor pe Prime a dezvaluit identitatile altor trei personaje din postere, pe care le puteti vedea mai jos.

Daniel Weyman, un actor britanic, va interpreta personajul cu barba si mere cunoscut sub numele de The Stranger.

Markella Kavenagh, o actrita australiana cunoscuta mai ales pentru ca a aparut in The Cry, o va intruchipa pe Elanor „Nori” Brandyfoot, care, avand in vedere numele ei, este probabil un Hobbit (sau, mai degraba, stramosii lor Harfoot).

Nu in ultimul rand, il avem pe Benjamin Walker in rolul lui Gil-galad, regele Eldarilor si ultimul mare rege al Noldor, un fiu al lui Fingon si un elf care, in esenta, are cea mai mare autoritate asupra rasei sale in acea perioada.

Stapanul Inelelor: Inelele de putere are premiera pe Amazon Prime Video pe 2 septembrie.

Similar Posts