The Problem With Jon Stewart revine cu un nou format saptamanal in martie

The Problem With Jon Stewart revine cu un nou format saptamanal in martie

Emisiunea a fost difuzata pentru prima data pe 30 septembrie 2021.

Apple TV+ tocmai a anuntat ca serialul de actualitate de la sfarsitul noptii, The Problem with Jon Stewart, va incepe sa difuzeze din nou episoade noi. Episoadele vor incepe sa fie difuzate in format saptamanal incepand cu 3 martie. Serialul premiat a inceput sa fie difuzat la sfarsitul lunii septembrie 2021, dar a difuzat pana acum doar patru episoade. in The Problem with Jon Stewart, gazda titulara se scufunda adanc in probleme politice complexe, cum ar fi controlul armelor de foc si economia americana, impreuna cu un sortiment larg de invitati. Apple a declarat in trecut ca emisiunea va continua timp de mai multe sezoane.

Se spune ca noile episoade se vor axa pe piata bursiera, pe schimbarile climatice, pe stirile in care sa ai incredere si pe modul in care se poate obtine in sfarsit egalitatea rasiala. Serialul se filmeaza in fata unui public de studio din New York City. Stewart este producator executiv, precum si gazda serialului. Scenarista Chelsea Devantez este scenaristul principal al emisiunii, iar Brinda Adhikari actioneaza ca showrunner. Va exista, de asemenea, un podcast insotitor saptamanal care va continua conversatia din cel mai recent episod si la care vor participa mai multi scriitori din echipa emisiunii.

Stewart a semnat initial un contract pe patru ani cu HBO dupa ce a parasit The Daily Show, si dezvolta un show animat de parodie a stirilor de tip Onion pentru reteaua de televiziune. Din cauza unor probleme tehnice care au implicat productia, emisiunea a fost in cele din urma anulata in timp ce era inca in dezvoltare. Dupa ce contractul cu HBO a ajuns la final, Stewart a semnat un contract cu Apple. Nu este clar daca alte emisiuni sunt dezvoltate in prezent intre Stewart si Apple, in afara de Problema cu Jon Stewart, care pare sa fie un succes pentru AppleTV+.

2022 Premiile Oscar vor pune capat seriei fara gazda cu trei prezentatori in loc de unul singur

Recuperarea timpului pierdut, cred?

Similar Posts